Friday I´m in love

Haft en underbar start på helgen (ska dock jobba lör,sön)..
Imorse gick jag upp när älsklingen åkte till jobbet 8:30. Tittade lite på nyheterna och gjorde mig själv kaffe och havregrynsgröt :) Kikade oxå på lite utbildningar jag vill gå och funderar på beteendevetenskap, kanske har bestämt mig!! :D sen tog jag mitt pick och pack och gick ner till vattnet med Veronica Maggio i hörlurarna och solade och badade några timmar, mkt skönt! Nu ska jag snart träffa Zara för lite Vin i gamla stan :) puss


Jag och Zara


älsklingen

somnade för en timme sedan, försökte väcka han när en rosa luftballong nästan flög in i våran balkong men är man trött så är man ;D får väl se film ensam ikväll..ska ge ett försök till med väckningen, jag vill mysa :)


dessa modebloggare..

klarar typ inte av längre att följa Kenza, Angelica Blick med flera längre för blir så himla avudsjuk på deras klädstil..Kanske jag som är kass och inte hittar dom där guldkornen i affärerna, behöver nog personlig stylist, eller det hade varit grymt skönt iaf.






Fredhäll

Kolla vilken cool bild jag tog med min iphone i tisdags!!


måndagsbarn

eller inte, hatar verkligen måndagar.

Började jobba klockan 7.30 imorse vilket jag oxå kommer att göra hela veckan, men jobbar bara till kl 13 så det är skönt. Mötte upp Robins familj efter jag slutat, dom är så himla gulliga :) Vi åt lunch och tittade lite i affärer!
Fick dock lite migrän så jag åkte hem efter ett tag och upptäckte att vi inte hade något vatten..lägenheten brevid hade fått läckage men om vi har tur så kommer det tillbaka imorgon. Nu ska vi mysa och se på film.
Puss

Lousie, Robin och Jessica i påskas :)


RSS 2.0