nadine vill ha


tatueringsmässa

fan vad jag inte kunde sova inatt och jävlar vad jobbigt det var. Idag ska jag iaf på utvecklingssamtal på jobbet kl 13 och sen ska vi dra till Trolhättan och spana in tatueringsmässan :D jag är sjukt sugen på att tatuera mig och det har jag varit längre, frågan är bara vad jag ska tatuera.. kan verkligen inte bestämma mig. Den som megan fox har på revbenen är jäävligt snygg.. men känns lite nördigt att tatuera samma sak som henne :P Kl halv 8 kommer några från laget hit och vi ska föra lite innan krogen =)men jag ska ta det jävligt lungt för jag ska jobba lördag och söndag. Kom och handla lite på Carlings vettja, vi har fått rikigt snygga grejjer nu :). Idag är jag faktistk jävligt nöjd med dagens outfit, ska försöka ordna ta ett kort senare så ni får se. nää nu kommer morsan snart, hoppas ni får en super bra fredag så hörs vi sen. vem vet, då kanske jag har skaffat min första tatuering :D ..hihih
/ J




Ljungskile sk

hejhejhejhejhej

just nu sitter jag i Nadines säng och gör absolut ingenting, förutom att typ dö och smälta maten. Idag har jag köpt en jävligt snygg divansoffa, tvbänk och beställt tapet för jag ska nämligen få renovera mitt vardagsrum i min lägenhet. Rummet kommer bli helvitt men med några rosa ränder på sidan :P.. låter kanske inte som det snyggaste vardagsrummet ever men det kommer det bli :D När det är färdigt ( i slutet av nästa vecka ) så ska jag ta lite kort så ni får se resultatet :D spännande va? ;) Så vad händer ikv då, jo jag ska spela fotboll :D :D om den inte nu är inställd pga snön, som jag förövrigt får panik på snart. Allvarligt talat kan det inte bara sluta snöööööaaaa!!!!!!! Match på söndag men jag kan inte vara med för jag jobbar till kl 17 och då börjar matchen.. men vi kommer vinna, eller hur brudar?? Känns riktigt gött att ha börjat med fotbollen igen och varje gång jag tänker på sommarens matcher och sköna lagkamrater så ler jag :D Om man jämför med mitt gamla fotbollslag så är Ljungskile SK så jävla mkt bättre, inte bara på fotboll utan oxå tränarna, lagkamraterna och uppläggen på träningarna. Karl-Arne och Urban kan bara ta sig någonstans och typ gräva ner sig eller nått för manne är tusen gånger bättre. Sååå ja Ellen, det känns mkt bättre med mitt nya lag ;).. nää nu ska jag vila lite innan träningen. PUSSSS / J





Dance little liar

Jag verkligen älskar Arctic Monkeys!!! synd som fan att dom inte besöker någon svensk festival i sommar..däremot kommer det ändå ganska bra band till hulstfred. Känns kul som fan att vi har bestämt oss för att åka dit och sen eventuellt köra magaluf i agusti. Vi hade ju tänkt köra en repris och åter igen dra till Ayia napa men då får vi liksom uppleva allting igen, känns inte som att det kommer ändra sig utan vara samma vanliga, galna partyplace. Det var jävligt kul och jag rekomenderar er att åka dit om ni vill ha en crazy semester ;)..
men i år kör vi MAGALUF!!!! 

Artister



  
EMPIRE OF THE SUN [AU] bob hund [S]
ANNIE [NO] BABIAN [S]
STESO SONGS [S] KENT [S]
WOLFMOTHER [AU] HÄSTPOJKEN [S]
FAMILJEN [S] SHOUT OUT LOUDS [S]
MASKINEN [S] EVERLAST [US]
FIBES, OH FIBES! [S] VERONICA MAGGIO [S]
TWO DOOR CINEMA CLUB [UK] MAKE THE GIRL DANCE [FR]
YUKSEK [FR] JOEL ALME [S]
YACHT [US] SISTA SEKUNDEN [S]
DANIEL GILBERT [S] FENECH-SOLER [UK]
ROYAL REPUBLIC [S]

/ J

superfamily

just nu sitter jag och tittar på när Nadine städar sitt rum, mohahah!! Snart ska jag dra till fotbollen och Nadde till Alex och sen vet jag inte riktigt vad som händer. Här har ni lite sköna kort, enjoy ;)








/ J

kom hem





vrf ska typ alla mina vänner vara bortresa på sportlovet då jag äntligen är ledig?
tur att Hanna och Nadine är hemma iaf :D

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, eller jo jag ska städa och spela gitarr :D
sen klockan 19 blire fotbollsträning!!!
Hörs lite senare, ha en nice dag PUSS

/ J

home sweet home

Hej på er alla glada.
Nu har vi kommit hem från stockholm efter allt problem med tåg, bussar & bilar osv.
Snö kaoset som har varit denna helg höll på att få oss kvar i Stockholm, men icket. Alla tåg var inställda förutom vårat, vi hade tur som fasen. Dock satt det folk på våra platser när vi skulle gå på tåget, men vi som hade bokade biljetter hade självklart förtur till platserna, så bye bye till dom =)

Vi har shoppat oerhört mycket, kommer nog upp bilder på lite av det i morgon eller senare idag. Har nämnligen inte lagt över bilderna på datan än och nu är jag hos mamma. Vet inte heller ritkigt var min sladd är, kanske hos Jasmine? isåfall, ta med den när du kommer till Ljungskile (love)

Har umgåtts med alex och mamma sen jag kom hem. alltid lika trevligt. Nu ska jag och mamma spela kort.
puss på er. hörs sen. /N

Dagens outfit





Glasögon: Bik Bok
Tröja: Monki
Halsduk: Carlings
Jacka: Carlings
Tajts: ingen aning
Skor: din sko
Väska: köpt i Uppsala.
Vän: älsklings malin.

/ J

STHLM!


Helgen spenderade som sagt i Sthlm med Nadine och vi sprang på både Jose Crawford (stavning) och Mamman i Eva och Adam. Vi drack Chai på expresso house och shoppade en jävla massa snygga kläder och smycken. Synd bara att vädret inte riktigt ville vara på våran sida men vad ska man göra?.. här kommer lite bilder iaf.



05:40 - Nadine äter frukost



Äntligen framme i sthlm och jag är trött som en get




Dagens outfit fredag


Morbror Johan och Nadine


Vi påväg till Uppsala för lite fika och shopping.



Sofia var oxå med.



Dagens outfit lördag



Vi tillbringade också lördagen med Viktoria våran kära kusin.



mys med yngsta kusinen Elvira.



vännen dooo!!



goa kläder på HM




Nadine, visst lägger du upp bilderna från din kamera i morgon??

/ J


The radio has expressed concerns about what you did last night

hej på er!
Nu har jag och nadine kommit hem från en grym helg i huvudstaden och bilder kommer under kvällen ;)
så länge bjuder jag på denna underbara låt, dock är videon sämst men lyssna och njut ;). Puss


Nu åker viiiiii!!

NU ÅKER VI. bloggar nä vi kommer hem, kanske när vi är där. Love!

Äckel jävla fitt....

Äckel jävla fitt väder det är då. Det är snö kaos här på västkusten och vad jag har hört är det många tåg som är inställda. Vi har ännu inte hört något om vårat tåg och det står inte heller någonting på SJ:s hemsida, så vi hoppas att allt går som det ska. Nu sitter jag i soffan och Jasmine packar det sista. Klockan är 23.10 och 05.15 kommer pappa och hämtar upp oss här på göteborgsvägen och kör oss till tåget som skall gå 05.40.



Fredag: 05.40 - ca 10.00 åka tåg till STOCKHOLM!!!! sen lämna in väskorna, äta frukost och shoppa som aldrig förr. Ta en fika med våran kusin och sen shoppa ännu mer ;) Sedan ska vi ta tåget mot uppsala och äntligen få träffa sötaste lilla Elvira.

Lördag: Shopping i Uppsala, troligen tillsammans med en av våra andra kusiner. Sen blir det nog ganska chill.

Söndag: Tidig hemgång, Jasmine ska spela match och jag ska chilla med mamma och sen ska vi ha födelsedagsmiddag för Farre. Ska även mysa med palex.

Nu ska jag göra i ordning mig för sängen och sen ska jag tagga Stockholm för fulla muggar. Kommer att döda någon ifall tåget är inställt.

N

Vi vann inte....

Kan ni förstå att jag och Ida inte vann "sötaste paret på plus"? vi kom inte ens tvåa eller trea, jag tycker att det är dåligt. Alla vet att ingen är sötare än oss egentligen, dom är bara avundsuka... Har ännu inte fått bilderna på oss, men hoppas att dom kommer inom kort.
Penny gjorde en as cool frisyr på mig idag på hantverken, har dock ingen bild, får be henne skicka den också!

PUSS

we are the world


photoshop och dagens planer

Nu sitter jag på photoshopen, det är segt som vanligt men vad gör man inte för att få grönt på schemat ? ;)

Idag ska jag först hem efter skolan och softa lite. Packa framförallt, för imorgon drar sistersT till Stockholm, så sjukt gött att få shoppa lite.

Efter att jag har softat hemma ska jag antingen dra till uddevalla och chilla med Ida & Jonna, chilla och kolla på konsert. Eller stanna hemma och mysa med mamma eller alex eller gå på fotbollsträningen. Jag vet inte riktigt än. Prio nummer ett är iallfall att packa!!

Nu måste jag dra och vara med på photoshopen annars blir gubben där fram arg på mig :(

Updaterar senare istället, troligen då med bild, det blir så himla mycket roligare då, eller hur? ;)
/N

Proov

Nu är provet slut, gick ganska bra faktiskt. Missade dock en eller två frågor som jag inte kunde. Nu har vi rast en halvtimma till och sen har vi hantverk. Vi ska prata om mode och greja med det idag, niiice. Sen slutar vi klockan 12 för att vi har inställd gymnastik. Vad jag ska göra då, vet jag inte. Skulle kunna gå till gymmet, men har inga gymkläder, alltså går inte det. Men kanske drar dit och solar ändå, det är ju skönt. :)

Nu ska jag softa med Ida. Love

time for school

Idag slutar jag tidigt, vad ska jag göra då? Hem och packa kanske, åker ju trots allt i övermorgon ;)

Idag har vi prov, skjut mig. Hoppas att det går bra. Det är prov i Svenska grammatik, it sucks.

Måste åka nu, daddy väntar.

sötaste paret på plus

Jag går som sagt var (tror jag) på plusgymnasiet i Uddevalla. I måndags var det en tävling på skolan med titeln "Sötaste paret på plus" och självklart ställde jag & Ida upp. Gud så söta vi var, om vi inte vinner, så har eleverna i elevrådet fel på synen, right? ;)
Efter skolan i måndags hade jag barngympan som vanligt, denna gången bara tillsammans med Ida för att Felicia var sjukis. Efter det kom mina två favoriter hem till mig, Jonna & Ida såklart. Vi myste hela kvällen framför chat roulette och somnade till en mysig film. Alltid lika trevligt att sova med mina pinglor.

Idag är det tisdag och jag har nog nämnt att jag skulle på fotbollsträning idag, vilket inte hände. Jag var så sjukt trött efter skolan idag och ville inget annat än att sova. Så jag bestämde mig för att stanna hemma tillsammans med mamma. Vi har hyrt film och ska snart se på den. Har även prov imorgon som jag ska plugga lite på. Det nya one tree hill avsnittet ska ses och jag ska läsa nya numret av Elle. Nu tvingar mamma mig att börja med den.
Imorgon ska jag till gymmet, om jag inte minns helt fel så har jag och Jasmine våran andra del av genomgången med Breinert imorgon, hoppas det så att vi kan fylla på schemat lite :) Efter det är det dags för mys med min älsklings pojkän, vad vi ska göra vet jag inte. Det märker vi imorgon :)

På torsdag ska jag iallfall packa och så får vi se om jag orkar pallra mig till fotbollsträningen. Sen ska jag troligen sova hos Jasmine för på fredag morgon 05.40 åker vi till STOCKHOLM! ska bli så jävla nice :)

Puss o kram på er. /N

alla hjärtans dag!

Idag är det alla hjärtans dag. Jag och alex har precis bytt lite presenter. Jag fick en jätte fin kofta från bik bok och han fick ett linne & en långärmad t-shirt =) Nu ska vi snart boka biljetter till Farsan, som vi ska se på ikväll. Troligen med Daniel och Linnea som sällskap, riktigt trevligt. Nu sitter vi på göteborgsvägen och väntar på att maten skall bli klar, potatismos & falukorv i ugnen. <3

Vad ska ni göra idag?????? :)

PUSS /N

härlig kväll

Det blev hyffsat lyckat igår ändå. God mat hos Martin och allmänt chill, sen drog vi vidare till Miranda där vi körde på! :D kul kväll med underbara vänner. Jasmine hade med sig kamera, kanske kommer upp bilder sen, vem vet?

Idag är det alla hjärtans dag. Ska självklart spenderas med alex. Blir kanske bio, har inga speciella planer.

På måndag är det skola igen, och då får jag äntligen träffa min idaaa!! Nu är det bara 5 dagar kvar tills vi åker till stockholm också, är sååå jävla sugen. Sugna på att ses? tänkte väl ;) hihi
Love

festilation

Yes, det ser ut som att det blir lite festilation ikväll trots allt, för både mig och Jasmine denna gång, och ingen krog. Låter awesome. Lägger upp en liten låt som är så jäkla skön :D
Love


Use Somebody

jag dör så vacker sångröst hon har..






/ J

gårdagens carlings outfit

Hatt: Carlings
Skjorta: Carlings
Svart tajt klänning: Bik Bok
Tajts: Bik Bok
Klocka: Forever 21
Skor: Monki
Halsband: Glitter


 

/ J


Stockholm it is

Yees. Nästa fredag drar vi till Stockholm och chillar lite. Jag och Jasmine alltså, shopping för massa tusen :D

Nu ska jag duscha och sen ska jag äta mig tjock på Godis, chips & dipp & COCA COOOLA
Kanske ska bara kärleksmums också??? wierd.
/N

make up

 

Made by Nadine

LOVE


Ida, Jag & Per - en vanlig dag i skolan

 


chill

Idag är det chill som står på schemat, iallfall på dagen. Kvällen har jag inga som helst planer för, förutom att jag ska umgås med min palex. Vill ju festa idag, händer då aldrig något i min närhet, blir väl film och chips som vanligt :) (inte helt fel det heller).

Jag ska lägga upp lite bilder senare under dagen, men jag har inget internet på min egen dator här hos Jasmine så jag kan inte lägga upp dom förrens jag kommer hem. lite tråkigt, men så äre. Lite därför jag inte har bloggat heller, har varit här väldigt mycket.

i måndags hade jag barngympan som vanligt, sen kom alex och sov hos mig, gosen!!!

i tisdags efter skolan gick jag till mamma och väntade på att Jasmine och pappa skulle komma och hämta mig, åkte hem och chillade, sen blev det fotbollsträning i snön, ganska roligt faktiskt :)

onsdags var vi lediga, hur skönt som hellst. Sov i uddevalla hos mamma och jasmine till onsdagen och umgicks med mamma på dagen. Runt 5 mötte jag Jonna, vi tog bussen till Ljungskile med Ida och sen gick vi hem till mig och bakade pizza, sen pluggade vi och sen åt vi glass :D La oss i sängen, chillade, pluggade lite till, snackade lite skit och hade allmänt mysigt. Sen sov dom hos mig och på torsdagen åkte vi till skolan.

i torsdags var det ganska lugnt i skolan, roligt med psykologi, våran lärare är så himla kul. Sen åkte jag till mamma. Vi åkte till ljungskile, jag hämtade kläder och hon drack kaffe, sen åkte vi hem till kära uddevalla igen. Alex kom och Jasmine kom hem från jobbet, då kollade vi på en film som hette Boot camp, den var faktiskt bra. Rekomenderas!! :)

Nu är det fredag och jag och morsan ska tydligen gymma (hon tvingar mig, jag vill sova) och sen ska jag umgås med henne lite, ikväll ska jag vara med alex och som sagt var har vi inga planer på vad vi ska göra. Bio kanske??

Nu ska jag bädda och chilla lite innan mamma kommer på igen att vi ska gymma. Hör av mig senare! PUSS /N

bad bad baad

Har haft fullt upp, bloggar imorgon.
/N

Love u sistah




snö

vad fan är det för jävla väder, jag blir seriöst galen snart. Våren kommer aldrig att komma till uddevalla känns det som.. ska försöka få pappa att dra med mig och syrran utomlands över påsk, det hade varit sjukt nice.
Idag händer det inte ett skit ( som vanligt ), det ända jag ska göra är att träffa pappa kl 15 och då ska vi åka och titta på tapeter och möbler till mitt vardagsrum, sen kl 19 blire fotbollsträning ( som säkert kommer bli inställd pga att det snöar). Jag är dock taggad till tusen och har känt sen förra torsdagen att jag vill spela fotboll så hoppas fan inte på att dom ställer in träningen. Nästa helg ska jag och Nadine till Stockholm och jävlar vad jag längtar!!! Gött att träffa lite släktingar, shoppa och umgås med syschan, kommer bli en grym helg. Men nu blire dusch och sen operation vardagsrum. hörs sen, pusssssss!!

/ J




bilder från helgen del 2


bilder från helgen del 1


helgen

I fredags jobbade jag på Carlings från 14-20 och jävlar vilken dag.. det gick fantastiskt bra men fan vilka dryga människor som var och handla..inte alla men några var riktigt dryga. Sen skulle jag mysa med Julia men då taggade mirre mig på utgång och sen helt plötsligt så styrde jag en riktigt go förfest. Vid halv 12 drog vi på Harrys och ja det spåra som vanligt. När jag dricker för mycket så ska jag alltid börja prata om jobbiga grejer med folk och det leder nästan alltid till tårar, haha.. men aja, skönt att prata ut lite..hehe. Kvällen slutade och började bra iaf ;) Idag sov jag till halv 12 sen vid 13 så drog jag, nadine och morsi till gymmet. Nu har jag städat mitt sovrum och snart ska vi börja med middagen. Kvällen kommer bestå av trevligt sällskap och någon bra film. Imorgon vet jag inte vad som händer, jag ska sova och se på skins iaf ;) ha en bra kväll. PUSS

( tre carlings outfits få bli dagens bilder ;) )








Lot's of love / J




adjöken


awesome

Nu har jag legat i sängen och snoozat i en timma. Jag har ingen som hellst aning om vaarför jag ställde klockan på 20 över sju när mamma kommar och hämtar mig halv tio. Jag har redan packat så det ända som ska göras är att äta frukost och göra mig i ordning. Skrev just detta inlägget men jag råkade radera allt, så jag fick skriva om.

Om ungefär en timma kommer mamma och hämtar mig, vi ska då ta oss till halmstad. Påvägen stannar vi och äter lunch på underbara laxbutiken i falkenberg. Undra om den är lika bra om i vårat älskade ljungskile. (För er som inte vet, jobbar jag på laxbutiken i ljungskile)



Näää, nu ska jag resa på mig. Ha det  så bra. lägger kanske upp en skön låt innan jag drar, får se om ni har tur eller ej :)
/N

wonderful

Bjuder på ett klipp med underbara Cimon från Paradise hotel medans jag är borta.


Trubbel

Har haft lite trubbel med bloggen idag, har inte funkar att logga in, jätte knepigt. Men nu funkar det!! :)

Imorgon åker jag och mamma till Halmstad och gottar oss på Spa över en natt. Bli alltså inget bloggande från min sida, får hoppas att Jasmine får tummen ur röven och skriver lite, hihi.

Skulle precis gå och lägga mig nu, så ringer min knäppis till pojkvän och säger att han har glömt nycklarna till huset och måste alltså åka tillbaka, Kan därför inte somna än.
Och till råga på allt så står min halv lillebror på övervåningen och "sjunger"/"skriker"/"är allmänt cp", ska därför gå upp och skrika lite på honom nu.  Sen blir det väl till att titta på någon film, kanske bränna en skiva till morgondagens roadtrip.


Bilder från förra gången vi var på Tylösand spa/hotell, den gången med pappa, simon och Jasmine.
/N

Stilanalys

Sitter och har lektion nu, vi pratar om stilanalys och går igenom olika saker. Just nu pratar vi om olika sorters ansiktsformer. Finns väldigt många olika.

Idag ska jag och jasmine till gymmet och sen ska jag nog sova hos henne om jag får hihiihihihi.


promdress



Fick jag välja en valfri klänning till balen, hade jag velat ha en sådan här som Silver hade på sig i tv-serien 90210!!

All the pieces come together

kul att Jackie och Patrik går och vinner Paradise Hotel..
Kristoffer spelade lätt det bästa spelet..
aja, vad ska jag nu följa för serie då? JO LOST!!!!!!!!!!!!!!!!1
första avsnittet av sista säsongen kommer ut i morrn :D tagggaaa!!!



/ J


nadine vill ha





Skor från H&M
Jenasshorts från Bik bok
Hatt från H&M
Linne (FAVVO) från Monki
Svart tröja från Bik bok.

GIVE IT TO ME.
love N


snow

Jag hatar snö, när ska det sluta? Nu snöar det skit mycket igen och det ska hålla i sig ett tag tror jag.

Sitter i skolan nu och väntar på papi som ska hämta mig. Tanken var att jag skulle följa med Linn & jonna hem en stund efter skolan, men dom sitter på mattestugan, så jag väntar på pappa här istället. Hungrig är jag också.

Idag ska jag hem och sova, så in i helvette också. Men innan jag gör det ska jag kolla på det nya avsnittet av one tree hill som kom ut idag. Så himla awesome. Längtar dock tills Gossip Girl och 90210 börjar igen. Sen ska jag även börja kolla på Skins eftersom att min älskade systser Jasmine säger att det är så himla bra. Jag får väl tro henne :)

Nä, nu ska jag gå och kissa sen ta mig ut i snön och vänta på pappa som kommer om ca 10 min.


Paradise

Japp, om exakt 4 minuter börjar Paradise Hotel. Det är finalvecka denna veckan. Ska bli oerhört spännande, speciellt med tanke på att Cimon fick åka hem sist gång.

Idag har jag haft barngympan, trevligt. Dock väldigt lite barn idag, både skönt och tråkigt. Men ändå, alla små söta sockerbitar är så roliga. hihihihi.

Imorgon hade jag tänkt att ta mig till träningen, hade faktiskt nästan längtat efter träningen med boll, MEN jag är fortfarande inte frisk så jag får inte träna för mina päron. Ska vila upp mig istället, sova som en gud.
Ska nog plugga lite också.

Har hostat hela natten och hela dagen, jag är sååååå himla trött och vill bara sova, men kan inte missa paradise, det går bara inte. Funkar liksom inte så. Påtal om det så börjar det nu, gash. Jag är typ nervös.

/N

tips

på en jävligt grym serie är Skins.

"Skins är en brittisk tv-serie från 2007. Serien handlar om ett gäng tonåringar i Bristol och deras vardagsliv, vilket involverar allt från droger och sex till vänskap och relationer"

Kaya som det senaste inlägget handlade om spelar huvudpersonen i säsong tre och fyra, så jävla cp snygg är hon.








RSS 2.0