så himlans kuwl

Rekord många läsare idag. så jäkla kul. Keep up the good work säger jag bara.
Dock är ni alla oerhört dåliga på att kommentera. Do it, do it. Ni får ställa frågor fram tills vi har lagt ut svaren som kommer att komma imorgon, så håll utkik. :D



skärpning!!

antal läsare stiger för varje minut men enbart 5 frågor i frågestunden? kom igen nu!!!
hehe..




/ J&N



dagens

T-shirt - Monki
Kofta - Monki
Byxor - H&M
Skor - Din sko
Halsband - Kicks
Dödskallering - Glitter


FRÅGESTUND!!!!!!!

Nu kör sistersT en liten frågestund. Fråga på nu, och fega inte. fråga vad ni vill :D Svaren kommer inom kort. Ni har fram till midnatt på er.
Love!!!!


back to the 80's



mys hos morsi

sitter just nu i mammas soffa och dricker kaffe =) har precs ätit den godaste middagen på länge  - Smörstekt torsk med bacon och champinjoner, romsås, bulgur och sallad :D riktigt nice =) tror jag tar 19:05 bussen till Uddevalla =) hörs dååå!! pussss och kraaaam

/ J


outfit

vill ha sommar



/J

vi sjunger över gränsen


helt slut

är så jävla trött efter träningen så orkar inte skriva så många inlägg ikv.. och jag tror inte heller jag vågar lägga upp något filmklipp :P spelade in några förut men nää blev fan inge bra...åhhh får panik, vet inte hur jag ska göra..vet inte vad jag gör..vet inte varför jag tänker på att inte göra det och varför jag egentligen vill göra det..helvete vad jag ska tänka mycket.




/J

Matteprov - check!!

Nu har jag precis gjort matteprovet. Känns helt ok.                                      

på svenskan idag fick vi som var med i lördags och sminkade påskägg!! :D:D:D ett baota stort fyllt med lösgodis, som vi en delade upp i påsar. mmmmh, har ätit mig tjock hela dagen.
Nu har jag slutat, sitter och väntar på jonna, vi ska åka till torp med mami och sen mysa hela dagen! :D

Började med 80-tals grupparbete idag på hantverken. Vi har blivit indelade i grupper och ska gå back to the 80's. så jävla skoj. Jag ska vara min grupps modell, haha.

Nu ska jag chillllla lite med tore.

Love <3

försöker mig på

försöker mig på ett filmklipp där jag sjunger och spelar gitarr som jag tänkte lägga upp men blir fan aldrig nöjd..får sitta och öva lite så kanske det kommer ett ikv, håll utkik ;)

/ J


rekord!!

rekord många läsare och sidvisningar ikv, fan vad roligt hörrni :D kul att man får många kommentarer och så.. haha..måste ni bli bättre på. Imorrn ska jag träna med mamma vid 11 sen fika med några vänner och sen spela fotboll mellan 19-21 och efter det ev vara med Julia så kanske bli dåligt med inlägg från min sida, så Nadine, nu äre din tur!!


förresten, kommer du ihåg vad du lovat mig syrran? ;) ses i morrn på träningen!! :D








haha skön min näsa är på alla kort..

godnatt!!!!

/ J

gammal carlings update


Idol 2010

såg nyss på tv4.se att Idol kommer till Göteborg den 10 april.. gaah jävligt snart ju!!! fan nu blev jag nervös..vet inte om jag ska våga söka. Fuck, nu kommer jag inte kunna sova inatt..

/J

Vill ha




denna fina sko hittar du på Topshop för 1399kr. GE MIG!!



filmklipp

om ni vill veta så blev det ingen efterfest.. 1) Malin gick hem tidigare pga för mkt alkohol. 2) jag och julia började bråka 3) Miranda Bjuhr skämde ut oss på dansgolvet!! haha vännen vad full du var i fredags vilket oxå syns i det underbara filmklippet, men fan vad kul vi hade (ett tag) haha.. nu ska jag se top model. Hörs senare!! pusss



/J

bilder från i lördags!!

styrde skön förfest hemma hos mig i lördags och jävlar vad det kom folk, hahaha.
Så sjukt roligt var det, tessan, I LOVE U! sen drog vi äldre till kullgrens och träffade lite skönt folk där :)
dock blev det bråk men jag blev så jävla arg och kände att jag var tvungen att säga något till cp:et som hela tiden ska "attackera" mig när vi råkar stöta på varandra. Sen blev jag ännu argare när han gjort samma sak mot miranda så han förtjänade en utskällning. jag börjar undra vad fan det bor för folk i Uddevalla egentligen.. tur att vissa är riktigt goa, annars hade jag flytt fältet direkt.











/J



grym helg

festade i Göteborg i fredags, hade grymt roligt med mina favvo brudar. Här kommer lite bilder ;)










/J


gym


drar en sväng och tränar, hörs lite senare! PUSS


/J

volanger

testade även denna fina klänning men på något sätt kändes den lite to much, vad tycker ni? kanske ska köpa den ändå.. får ta mig en funderare.





/J

H&M

Jag har alltid tyckt att H&M haft fula kläder och att monki mer har varit min grej men nu har jag kommit fram till att jag bytt klädstil och spenderade hela min helg på H&M typ..åhh ville ha allt, men det gick tyvärr inte..köpte tröjan nedanför 199kr men kavajen längst ner får inhandlas någon annan gång. 699kr kändes lite för mkt då jag redan har två kavajer men jävlar vad snygg den är!!






/J




nytt från bikbok



/ J

mina converse


mina designade converse.
/N

trötttt

haft fullt upp hela helgen, därför jag inte skrivit något :) men nu är jag ledig några dagar och då blire inlägg ska ni veta ;) plus sköna filmklipp från i fredags. Nu håller jag på att somna men håll utkik imorgon :D puss och kram!



/J

puss



/ J

glöm inte!!

Glöm inte att rösta på min bikini :D

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

hihihihihi


bad bad bad baaaaad

internet har inte fungerat hos mamma på två dagar nu, därav dålig updatering. Men nu är jag tillbaka och bloggar hela kvällen. (nej..) Jag ska nämnligen hem till min pojkvän med mamma nu och äta middag med han och hans mamma och planera inför våran Sälen resa :D

Skriver senare om helgen tillsammans med Ida & Tess <3 <3

nytt i garddden


Linne - bik bok, 37 kronor
Halsband - Lindex, 99 kronor

Köpte mig en annan tröja och en underbar klänning, som kommer upp på bild inom kort,
/N

När man inte orkar umgås med plattången...

ser man ut såhär! (jag iallfall)



Rösta do

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Har designat min egen bikini på nelly.com. Klicka på länken och rösta på mitt bidrag så är ni söta :)


utgång i gbg

jag är så himla taggad inför ikv, ska bli så jäävla nice =) utgång i gbg med världens bästa brudar och sen sleepover hos mesh. Men först lite shopping, måste hinna springa in på Topshop och H&M, kanske monki..
tåget till gbg går 16.10 alltså om en timma, men jag måste ju ta mig dit oxå vilket tar en jävla tid i kilklackar :P haha.. får nog börja gå snart.. hoppas alla får en grym kväll och jag lovar ta massa kort som eventuellt kommer upp imorgon!!! ses i dimman ;) PUSSSSSSSSSSSSSS

/ J





sistersT sjunger tik tok



hehe :P

inspiration

jag vet inte vad jag ska ha på mig ikv, jag har några alternativ men åh jag vet inte.. funderar på att köpa mig något nytt i gbg senare :) jag var inne på lookbook en snabbis förut och hittade dessa snygga outfits, åhh jag blir så jävla sugen på att shoppaaa!! jag ska fan bli stylist, fatta vad roligt!!!














/ J

ljusrosa


damon

kul å vakna upp och se att det är gråare än ryssland ute..hoppas solen kikar fram senare. Just nu sitter jag framför datorn och lyssnar på Vampire weekend, sjukt bra band =) någon annan som sett Vampire diaries? damon är så jävla het, jag blir galen!! snart blire gym så nu dricker jag kaffe och äter apelsin.





/J

yeeah

många som var intresserade utav carlings updaten ser jag på statistiken och det kommer fler kan jag lova er!!
Sitter och tittar nu på gamla filmklipp som jag och Nathali spelat in, hahah.. funderar på att lägga ut dom på bloggen så ni får kika =) några utav plaggen finns fortfarande kvar att handla i affären eller i andra färger och mönster =) kom in i helgen och kika vettja =) jag jobbar ensam hela söndagen så lite sällskap hade vart nice :D fan vad jag vill se modevisning på torp på lördag men hinner nog inte.. aja.. nu ska jag sova, utgång i gbg i morrn!!!!!!!!!!!!!!
PUSS

såhär snälla var mina arbetskamrater mot mig när jag fyllde 20 =) ni är allt för goa pöjkar.






/ J


filmklipp



så kom och handla av mig nu pojkar!!
tjej update kommer inom kort :D

nu fuuunkar det!!

laddar upp videon nu så gå inte och lägg er :D :D

/ JJJJJ


sistersT sjunger karaoke

hahaha jag hittade en gammal video på youtube där vi sjunger karaoke i Florida :P haha.. enjoy!!



// J

Carlings update

asså varför funkar det inte att skapa ett youtube konto? jag blir galen!! veriferingskoden skickas inte till min mobil..fuck!! Så det blir inget filmklipp ikv gott folk.. mhm as tråkigt tkr jag oxå, men så äre ibland :P Jag tänkte lägga upp ett filmklipp på mig där jag presenterar lite vårnytt från Carlings men det får bli någon annan dag. Sen hade ju jag och nadine tänkt meka ihop något roligt klipp till er, men om man har en latmask till syrra så har man ;) visst nadd? btw nadine, kan du lista ut vad du har för lösen till ditt youtube konto? det vore snällt.

nu när vi ändå är inne på youtube och sådant kul så måste jag tipsa er om Rihanna - Rude boy!!!
ni har säkert hört den, åh jävlar vad skön den är!! jag har en tendens att lyssna sönder låtar och nu har den gått på repeat hela dagen =) sen är den as go att dansa till vilket jag oxå testat :P hihi




/ J

godnattttt

Snart fredag. helt underbart. Vad morgondagen har att erbjuda har jag nämnt ett antal gånger. Men fan så kul de ska bli.

börjar dagen med att åka och städa i Bräcke (huset) för de ser ut som skit, efter det skjutsar mamma mig till torp där jag möter upp Ida & Therese för shopping och mys. Sen hem till mig, chilla, äta iranskt, lyssna på iranskt, röka iranskt, & vara allmänt iranska. Gonna' be AWESOME babes.

Godnatt. /N

helt sjukt

Igår kollade jag på uppdrag granskning på ettan, det handlade om en tjej på 14 år som blivit våldtagen av en skolkompis inne på en skoltoalett. Några få dagar efter att hon har anmält honom börjar det att gå massa rykten om att denna tjejen (som kallar sig Linnea i programmet) ljuger. Alla vänder sig emot Linnea, till och med hennes egna vänner. Killen som erkänner efter sitt tredje förhör med polisen är den som har alla på sin sida. Nästa polisförhör efter att han har dömts till ungdomsvård tar han tillbaka sitt erkännande och säger att det inte alls är sant.

Nästan ingen tror på Linnea och hon blir allt mer och mer ensam och mobbad. Skolan väljer att inte ta ställning till de som hänt, men eftersom att killen fått besöksförbud mot Linnea så förflyttas han till en annan skola. Skolan förövrigt väljer att inte ta någon ställning till de som hänt och hjälper knappt Linnea med mobbningen.

På skolavslutningen tillåter kyrkan killen att komma dit, trots besöksförbudet mot Linnea, han blir varmt välkommen med jubel och applåder, vilket jag tycker är helt åt helvette. Och prästen tycker att det var helt okej.

På kvällen festar Killen tillsammans med sina kompisar ute på en badplats och våldtar ytterliggare en tjej och döms för det också. Men fortfarande är det ingen som tror på tjejerna. När prästen får veta vad som har hänt på kvällen är det ända han säger "oj då, stackars kille". Tjejerna då??? Det finns jätte många grupper på bland annat facebook som stödjer killen och vill att han ska frigöras och det sägs en massa dumt om tjejerna. Ingenting står det om offren, ingen stödjer dom.

Dokumentären gick på tv igår klockan 8, idag har jag sett 4 olika grupper som stödjer tjejerna och visar att det finns folk som bryr sig och tycker att det som har hänt är helt åt helvette. En av grupperna jag gick med i heter "hon våldtogs på skolan - pojken hyllades". Den gruppen får ca 70 nya medlemmar i minuten och är redan idag uppe i 51 136 medlemmar. Gå med i gruppen och visa att ni bryr er!!!!!

Läs artikel om det här:  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6840636.ab

trääning!!

hej på er!!

just nu sitter jag och väntar på att pappa ska bli klar med maten och sen ska vi käka våfflor :D för min del blire gi recept med dinkelmjöl, hoppas dom blir goa :) snart äre fotbollsträning!!!! taggaaaaaa! ska ta med kameran och ta lite bilder hade jag tänkt, kul va? :D såhär ser jag ut just nu om någon vill veta :D








/ J

sistersT






håll utkik

Håll utkik på bloggen senare idag, då det troligen kommer att komma upp en ny sång.

förövrigt nadines favoritdag idag. VÅFFELDAGEN <3

mina converse

det gick inte att spara bilden på datorn så jag fick ta fram kameran och fota skärmen därav den dåliga kvallan, men här är iaf ett par som jag designat själv och som jag ska beställa hem. Vad tkr ni? :)







/J

älskar nagellack

Just nu sitter det pastell gröna nagellacket på mina naglar och det känns lite ovant. Brukar ha starka färger och oftast rosa men nu blire grönt och blått i lite ljusare nyanser, så sjukt vårigt och trendigt :) jag äger säkert över 30 olika sorters nagellack och fler kommer det bli :) här är några av färgerna jag har hemma om det intresserar någon, haha.







/J

dagens köp





/J

nytt i garderoben

är detta fina linne från H&M, endast 149kr :)



/J

dagens måltid

bestod av sallad, fetaost, tomat, gurka, morot, bönor, keso och en stor saftig köttbit som jag ej hann lägga på tallriken innan kameran dog :P + knäckebröd

mummmmaaa!!!






/ J

modevisning.



En av mina sminkningar inför modevisningen idag. gjorde tre stycken, men fick tyvärr bara kort på en av dom.
Lägger upp fler bilder och fler sminkningar imorgon.
/N

personligt rekord

Idag vaknade jag kl 10, tog mig en kopp kaffe och en apelsin, sen drog jag dirket till motionshuset för lite morgonträning =) Jag sprang 5km på 30 min = personligt rekord!!!!! bra va? jävlar vad duktig jag kände mig och smalare för den delen :P visste ni att det påstås att man förlänger livet med lite mer än tio minuter för varje kilometer som man springer? fan vad härligt, nu lever jag 50 min längre ;) dock rökte jag en cigg idag ute i solen så där sket det sig lite.. lr? det står olika överallt..jag har hört att en cigarett tar 12 min av ens liv?..hm..




/ J

Converse.com

Visste ni att man kan designa sina egna converse på www.Converse.com? fan vad roligt det är :D jag har suttit as länge och jag kan inte bestämma mig för vilka färger jag vill ha :P funderar på att göra två olika och beställa hem båda (A). Tar ett kort sen när jag har bestämt mig för vilka det blir :D
dock tycker jag att dessa fortfarande är snyggast!!!
någon som vet vart jag kan få tag på dom???




/ J

today

har det inte hänt allt för mkt gott folk..
jag vaknade 11.15, precis lagom till Top model och gjorde i pausen min havregrynsgröt frukost. Sen städade jag hela i min lägenhet så nu är den helt wonderful :) efter det så mekade jag ihop ett grymt cv, sen spelade jag lite gitarr
(hoppas inte wamid hörde mig ). Vid 16 så hämtade fake morsan upp mig och vi drog till lsk för middag. Sen kl 19 var det dags för fotbollsträning och den gick faktiskt sjukt bra :) När jag kom hem så duschade jag och nu sitter jag här, och märker nu att jag sitter så jävla obekvämt..får ändra position snart. I morgon funderar jag på att gå upp kl 10, koka lite kaffe och sen dra till gymmet för en timmas träning :) sen hem och laga goood gi lunch och sen ev vara med mina vänner J och T :) nu håller jag på att somna så därför säger jag godnatt :) ska försöka minnas att ta med kameran i morgon :) PUSSSSS / J



Mary-kate





/ J


weekday

var inne och kollade lite på weekdays hemsida igår kväll och hittade denna super söta/snygga byxdressen. mmmh, give me!!

/N


vill ha från monki






/ J

Citron

Någon som har luktat på den nya doften från Body shop? själv tkr jag den luktar lite för mycket citron men den känns ändå sjukt fräsh och vårig :)



/ J

favoriter från bikbok


Snygg klänning som funkar till det mesta, som förmodligen hamnar i min garderob redan på fredag

snygg kofta med detaljer på axlarna, blev kär när jag såg den i affären..


detta är förmodligen världens mysigaste mysdress. istället för två mysplagg, räcker det med ett. ååh, vad jag vill köpa denna när jag får pengar. Något jag kommer att leva i. typ.

/N

hantverk & brud makeup

Idag på hantverken skulle vi sminka brudmakeup, alltså en make up till bruden som ska gifta sig. Ja, ni fattar. Karoline började på mig, och här är resultatet.


Jag hann inte sminka Karro, så det får jag göra på tisdag. Kanske kommer upp bild då :)

Imorgon ska våran klass sminka 56 modeller till skredderi och designs modevisning. Ska bli både spännande och roligt. Tycker dock att det är ganska jobbigt att sminka på personer som jag inte känner så väl, men det funkar nog, det har det gjort alla andra gånger iallfall =) Efter att vi har sminkat dom ska vi också kolla på när dom har modevisningen. Förra året var det jätte bra, så jag tror nog att det blir bra i år med.

Nu hoppas jag på att riset är klart så att jag kan äta, dör av hunger snart.

/N

sommaren 2010

kommer bli så jävla bra!!
åh vad jag saknar ayia napa.. fan vad kul vi hade bruudar!!
I år blire hultsfred, båstad och eventuellt magaluf med älsklings bulle i aug.
men sommaren känns så jävla långt bort, speciellt idag när vädret suger ballleee.






/ J

vill ha

så jävla coola
jag vill ha nu nu nu nu!!




/ J


give meeee


Ane brun - One more time

Måste bara tipsa om denna underbara låt innan jag går och lägger mig.




Godnatt folks ;)
kommentera gääärna!!

puss och natti natt / J


my new babe



/ J

"Ananasdieten"

Det finns andra sköna dieter man kan köra på om man tröttnat på allt tjöt om gi metoden :P

källa: http://www.viktvakten.se/banandieten_ananasdieten.htm
http://www.viktvakten.se/popcorndieten_popcornmetoden.htm


1) "Banandieten eller Ananasdieten som den också kallas är likt grapefruktdieten en sk. monodiet. Dieten sägs göra dig 10 kilo lättare på 4 veckor. (?!) En diet som bygger på att äta väldigt mycket bananer. Jag tycker det är en aning märkligt att det just har blivit Bananer och Ananas, det kunde lika gärna varit jordgubbar eller morötter. Det finns inga vetenskapliga bevis eller forskning bakom Banandieten. Ananasdieten är en mycket tuff diet och många har problem att fullfölja den

Banan och Ananasdietens meny:

VECKA 1

Måndag:
1 kg bananer, Kaffe
Tisdag: 1 kg bananer, Kaffe
Onsdag: 2 hårdkokta ägg, 1 knäckebröd med ost, kaffe, fiskbullar, morötter, 1 potatis, blomkål, 2 päron, 2äpplen
Torsdag: 2 stekta ägg, 1 skiva bacon, 1 knäckebröd med ost, kalvsylta (skinka), blomkål, kaffe
Fredag: 2 Stekta ägg, 1 skiva bacon, 1 knäckebröd med ost, kycklingsallad, 1 potatis, 1 skiva vitt bröd, 3 äpplen, 1 apelsin
Lördag: 2 stekta ägg, 1 skiva bacon, 1 knäckebröd med ost, kaffe, spenat, 1 potatis, 1 skiva vitt bröd, ½ kg räkor, rockfordost (brie), kaffe, kaka
Söndag: 2 stekta ägg, 1 bacon skiva, 1 tomat, 1 skiva vitt bröd, kaffe, biff, gröna bönor, 1 potatis, 1 tomat, 1 glas vin/öl, kaffe, 2 äpplen, 2 apelsiner"

2) Popcorndieten

Att banta med popcorndieten sägs göra dig 13 kilo lättare på 5 veckor! Denna diet hamnar under kategorin snabba dieter och kan jämföras med fyradagarsdieten, Ryska Rymddieten, Soppdieten och Flygvärdinnedieten.


POPCORN DIET MENY 1:
Frukost: 1 apelsin, 1/2 bagel med en matsked lättost, 2 dl choklad.
Lunch: Salladsblad med grönsaker, 85 gram vattenförpackad tonfisk, 1 äpple, 224 gram lättmjölk.
Middag: 85 gram kyckling, 1 medelstor bakpotatis, 1,2 dl broccoli, selleri, morötter, melon.
Mellanmål: 7,2 dl popcorn.



ps, finns en till meny på hemsidan.




/ J





ang dieten

Anonym om Iranskt nyår 1389:
"Jasmine, funkar dieten du kör? är det värt att testa?"


Dieten funkar men det går väldigt långsamt framåt. Att äta enligt Gi-metoden är en livsstil och man måste vara redo att ändra sina matvanor och jävlar vad jobbigt det är. Jag började vecka 1 och vägde då 62 kg, nu vecka 12 väger jag ca 56 = -6kg. Jag har dock stannat på denna vikt och måste börja skärpa mig.. jag fuskar alldelles för ofta (äter godis, dricker alkohol) och om jag inte hade gjort det så tror jag att jag hade kunnat gå ner mer på dessa veckor. Det är skit jobbigt att äta enligt gi metoden, jag går runt och är hungrig hela tiden pga att jag inte får i mig några kolhydrater, så därför kan det lätt leda till att jag går och småäter.

Något som jag inte ätit på hur länge som helst är mjukt bröd, utan ist äter jag knäckebröd vilket funkar bra som fan och är super gott. Till frukost blire ibland ägg och bacon, vilket innehåller typ 0g kolhydrater :D. Men idag åt jag något helt annat som jag oxå kan tipsa er om. Havregrynsgröt, äpple, kanel och mjölk :D :D så jävla gott och mättande + långsamma och goda kolhydrater. Till middag blire kött och sallad, och ibland bulgur. Mellanmål: Allbran flingor och hallon/blåbär + mjölk.. sen knäckebröd och skinka till kvällsmat typ :P

Mål:

Mitt mål ifrån början var att få mindre lår och bättre kondis men sen började jag spela fotboll.. åhh jag blir så arg på mig själv men det är så jävla roligt att lira!! Bättre kondis har jag verkligen fått och låren har blivit fastare men inte speciellt mkt mindre..dock har några celluliter försvunnit vilket känns sjukt jävla bra. Magen har blivit plattare och mitt ansikte smalare.. nu äre bara 6kg kvar till mitt mål och innan juni ska jag vara där, 50kg.

Jag tycker verkligen dieten är värd att testa, men man måste vara redo att ändra på sina matvanor. Plus att man måste vara envis, det tar tid att gå ner i vikt enligt denna metod och sen måste man vara stenhård med sig själv om man vill stanna på den vikten. Men kör på och testa hur det känns, du kommer lätt gå ner och hur mycket bestämmer du själv över.

/ J










looking forward

åååh vad jag längtar till helgen redan. Fredagen blir det mys med min Ida & Therese och kanske malin hemma hos mig. Vattenpipa, Iransk mat, Iransk musik och möjligen ett glas vin, eller två eller tre!?!?!? så himla kuwl <3 <3

På lördag hoppas jag på att vakna upp med Ida, mysa med henne hela dagen och sedan på kvällen blir det parrrttyy!! :D

söndag däremot, ser jag inte fram emot.


Bild från festen hos Emma. Jag & Mallan på bilden <3

Outfit
Body utan band - monki
Kjol med nitar - Monki
strumpbyxor - Lindex
Halsband - H&M
Paljett kofta - minns ej.. :(


Emma, Malin & Jag


outfit



Tröja: Second hand
Halsband: H&M
Tajts: Bik Bok
Skor: Bianco

/ J

Iranskt nyår 1389






Gott nytt år!!

låter konstigt och dumt. men så äre. Idag har vi firat nyårsafton hemma. Släkten på pappas sida kom igår och vi har myst med vattenpipa, alkohol och god mat.

Igår ringde pappa mig och sa att manne hade frågat om jag kunde ställa upp på matchen som var idag. Så underbar som jag är ställer jag alltid upp för ett gammalt fotbollslag och spelade alltså matchen idag. vi förlorade dock med 2-1 och jag höll på att dö. Konditionen ligger på bott, men funderar FAKTISKT på att börja lite smått kanske igen. men bara kanske.

Efter matchen började käkade vi först efterrät. Asch (!?!?!?!), som är en typ av iransk soppa. Mycket god. Sedan var det dags för varmrätt, lax, dillris, gula grytan, vanligt ris och tsatziki. mmmmh. Sen var det "tolv slaget" halv 7 och då blev det champange och vi fick lite cash =) Sedan var det iransk dans på schemat och efter det efterrätt, som jag, mamma, simon och Maria gjorde. Vit choklad pannacotta med hallonsås. UNDERBART. lägger kanske upp ett enkelt recept någon gång.

Sen ännu mer dans och vattenpipa. Sen åkte vi hem. Nu sitter vi hos morsan och ska snart spela kort. Jasmine har alla bilder på sin kamera och det kommer nog upp inom kort hoppas jag! :D


Nyvaken

Sitter nu nyvaken och fräsch i sängen och ska alldeles snart resa på mig. Idag hoppade jag över skolan, vi skulle ha naglar idag (vilket iofs är kul) men jag skulle ändå vara tvungen att gå vid tolv och då skulle jag missat massor ändå, så jag sket i det helt enkelt.

Om en timma kommer mamma och hämtar mig, vi ska åka till Huset och kolla läget och sen ska vi till torp för att jag ska fixa till mina linser, som inte passade.
Idag kommer släkten hit, blir mat och mys med dom och sen ska jag och alex vara chaufförer för mamma.

Imorgon är det nyår. haha


The Garden Collektion - H&M

Klickade in på h&m:s hemsida alldeles nyss och såg att det hade kommit en ny kampanj. Hittade massor med fint, men det som mina ögon fastnade mest för var SÅKLART slutsålt...




Lade även märke till att de var 100 kronor rabatt på alla jackor och kavajer, då jag fastnade för den här och även en klänning som jag har kollat på länge. Inget beställt... (än)


/N



ledig

Idag har vi varit lediga. sjukt jävla skönt att inte behöva gå till skolan, ändå hade vi bara typ tre lektioner idag men ändå. Var ändå tvungen att gå upp vid sju för att dra till uddevalla då jag hade tid på ungis. Sedan skjutsade palex mig till Jasmine så jag fick hänga lite med henne innan hon skulle till jobbet. Nu ligger jag hemma hos henne i hennes säng och om tio minuter ska jag iväg och sminka på en modevisning på stan. Ska bli kul. Är så jävla seg bara, måste snart resa på mig och börja gå, men orkar inte. suck.......

Ska kolla klart på vänner sen drar jag. Jasmine lämnar nog ett inlägg eller två när hon kommer hem senare. På lördag är det persiskt nyår och då kommer släkten hit. :D


vardagsrum

jag har säkert nämnt att jag fått renovera mitt vardagsrum och tänkte visa er resultatet, hope u like it :D










/ J

Chailatte

Visst är Espresso house Chai det bästa som finns? Känner suget bannimej hela tiden och jag vill inte sluta dricka den. Jag skulle kunna bo på espresso house. helt galet. Minns till och med första gången jag drack den. Det var tillsammans med Penny & Diana när vi skulle på konsert på frideborg. Det var kallt som fan ute och penny skulle köpa en chai. mmmmh, himelskt.

Idag efter provet (som förövrigt gick ganska ok, tro det eller ej...) hämtade alex upp mig och så gick vi till espresso house och köpte varsinn chai och jag fick en macka och så åkte vi till torget och satte oss och njöt av det underbara vädret.




just nu sitter jag hemma hos mamma och dricker vanligt te och kollar på familjen annorlunda och kollar runt på internet efter resor. Har fastnat lite för Kroatien, underbart vackert. Men får se, får ta ett snack med min man angåengde detta. Imorgon är det skola igen och på schemat står det matte x2, svenska & Hantverk. Helt okej dag måste jag säga. Hade dock kunnat skippa en av våra mattelektioner.


Hoppas att min babe Ida kommer och sover hos mig imorgon. På onsdag är vi lediga, men har tid på um klockan 9 och klockan 4 ska vi sminka på en modevisning på stan. Ska bli jeeettte kuuuuwl.
Nu ska jag kika vidare. Puss & Kram /N


yes it is!!

Självklart var det en resa jag fick av min älskade palex. Var vet vi inte än, några förslag???? :D


Kommer ha det bäst med min älskling.

lipz

+ spårad förfest hos mig!!!












/ J

vill se nuw


hej och hå i det blå

hej på er kära bloggläsare!
Det har varit dålig updatering från både mig och min syster, har haft fullt upp typ.

På fredagar är jag ju alltid ledig egentligen, men denna fredagen så hade vi manikyr, vi lärde oss att dekorera naglar med hjälp av massa olika nagellack, stenar, blommor, glitter osv. Skit roligt, men väldigt svårt. På fredag ska vi göra detta igen, fast då ska vi få sätta på lösnaglar och dekorera dom istället =)
Efter det gick jag med Malin hem till henne, gjorde oss i ordning och förfestade lite och hade super mys innan vi drog hem till Emma vid 5-tiden. Där käkade vi tacos och förfestade lite lite till, (bara lite, hihi). Sedan kom det massa folk och så blev det fest för hela slanten. Det blev lite segt fram emot 12, så vi ringde pappa och så hämtade han oss.

På lördagen åkte jag, pappa och mamma till Ikea och betsämde garderober och en ny säng till mig till huset som är på sin gång. Vi åkte även dit sen för att mäta och se om allt fick plats, och vilken storlek jag kunde ha på min säng. Det blev en 160 säng. gott gott. Efter det åkte vi hem, jag vilade lite och sedan skulle pappa lära mig att göra Iranska Kebaber och även Iranskt ris, med bränt i botten! Om ni har tur kanske det kommer ut recept här på bloggen någon gång. Susan, Faraz, Jasmine, mamma, pappa, jag, alex käkade det och sedan kom therese också. Mamma och jag gjorde efterrätt, och så käkade vi även det.

Sen tog vi fram godis, chips, dipp, cola, påskmust och hela baletten och körde våran melodifestival tävling. Alla la 20 kronor i toppen och skulle gissa top 5. Pappa vann med ynka 10 poäng över mig och alex. mycket jämnt.

Sedan åkte jag och alex med mamma hem och sov här..
Nu sitter jag i soffan och bloggar och snart ska jag göra mig iordning för gymmet. Efter det blir det massa jävla plugg. Naturkunskaps prov imorgon (Skjut mig)

Tråkigt och långt inlägg från min sida. hihi


Jag & Malin i fredags

världens bästa

I torsdags fick jag reda på en för tidig födelsedags present av min älskade pojkvän. Blev så otroligt glad och nu bara jag läängtar. Det kommer inte hända än, men snart ska vi börja planera var, när & hur!!! gaah. Är min pojkvän bäst eller vad?


Kan ni gissa vad det är? ;)
/N

sryy

förlåt för dåligt uppdaterande och jag har tyvärr inte tid att blogga nu heller.. jobb 10.30-17 sen blire match mot wargön. Lovar inlägg + bilder från veckan när jag kommer hem. PUSS

/ J


nöff nöff

sover utan min lilla gris idag igen.
Godnatt <3

/N

ringar ringar ringar

Jag har aldrig varit smyckes tjejen, men nu i senare dagar så bara jag älskar det. Speciellt ringar. I varje affär jag går in i letar jag efter snygga ringar, helst stora.. Men jag hittar bannimej aldrig några. Så idag när jag och mamma gick på stan (jag utan pengar) hittade jag en som jag tycker är jätte fin. Kostade enbart 50 kronor så jag fick samla på mig mina mynt och betala den. I LOVE IT.
Hittade även ett par byxor på rean för endast 100 kronor, så jag köpte dom också (a). Har ingen bild på byxorna men jag kanske tar en liten outfit bild imorgon, och då får ni se kära läsare! :D

Här är iallfall min underbara ring.


/N

Musikal.... typ?

Nu sitter jag i Entren på skolan och väntar på mamma. Vi ska på möte med Henkeboy och sen ska vi lämna tillbaka filmerna på Videomix (hemmakväll). Vi kom precis tillbaka från att ha varit på konsert/musikal på frideborg. Många väldigt bra som sjöng fiina låtar och några mindre bra. Kanske kanske lägger upp klipp här sedan, men jag har inte så många och ah.. =) troligen inte iallfall, men man vet ju aldrig haha.

Nu kommer morsan.
Puss

CCIS

Nu kom vi precis in till mattesalen från våran rast. Det blev en CCIS med Ida, Penny och Mikaela. Dagens fråga är var tusingen Jonna & Linn är. Malin är inte heller här, men hon mådde dåligt. Sad face..

Har iallfall Ida min underbara, hon sitter och målar och jag bloggar på mattelektionen. Det är så sjukt tråkigt så jag vet inte var jag ska ta vägen. Fattar inte heller typ, därför orkar jag inte räkna just nu. Kanske räknar ett tal eller två när läraren kommer tillbaka och förklarar för mig.

FAN VA UNDERBART VÄDER det är, har varit det hela veckan och jag hoppas hoppas att det håller i sig. Snön kan gärna försvinna nu känner jag. Trött på skiten.

I helgen väntar det fest tillsammans med Ida , Malin & Emma, ska bli sååå himla kul. Sen blir det nog bara chill.
Imorgon har vi Svenskaprov igen och nästa måndag är det naturkunskapsprov. Kan någon ta livet av mig!?!??!

Nu ska jag återgå till matten. Bjuder på två bilder ifrån Bulgarien i somras, eftersom att jag gärna vill ha sommar nuuuuuw!
/N

Jag & Frugan på naturkunskapen


Love you baby <3

hallå i stugan

Matchen igår gick väl inte som planerat för min del, men vi vann iaf med 4-0 och det kändes gött. Efter matchen drog jag, emelie och linn och käka kebab på pingvin, sen hyrde vi film och köpte en jäävla massa godis och mös hemma hos mig, riktigt mysigt. Tog tyvärr inga kort.. fan.. måste bli bättre på det. I lördags däremot blev det några sköna pics när jag och några av mina kära vänner var och åkte pulka i det fina vädret. Fan vad mkt bättre man mår när det är bra väder så idag ska jag oxå försöka ta mig ut, till gymmet iaf.. ska nog sola i 20 min och sen köra ett intervall pass på bandet och sen lite mage och bröst. Det var någon som undrade hur det gick med min "bantning" och ja det går väl sådär, har gått ner 3-4 kg men det är riktigt jobbigt och jag har fuskat några gånger så jag skulle kunna gå ner mer, så jag måste skärpa mig :P Grejjen är att jag egentligen bara vill tappa lite fett över mina lår men då äre ju så jävla dumt av mig att spela fotboll.. men jag pratade med Breinert på gymmet och han sa att man kunde kompensera fotboll med legpress - många repitioner med låga vikter så skulle det ge resultat tillslut, men hade kunnat ge betydligt bättre resultat utan fotbollen.. fan oxå.. aja finns inget jag kan göra åt det nu förutom då att sluta spela fotboll och sluta festa men vad har jag för liv då? inget..

bilder från den mysiga pulkåkningen  i lördags.







/ J

match!!

hej på er alla nattugglor, haha.. Matchen idag gick inte så bra för min del men vi vann med 4-0 :D och det gick betydligt bättre än gången. Det är skit svårt att komma in ny i ett lag men jag försöker och jag vet att jag snart kommer komma in i deras spel =) efter matchen åkte jag, Emelie och Linn och käkade kebab, sen mös vi hemma hos mig framför Saw 5 :P riktigt gött :D nu håller jag på att somna, bilderna kommer i morgon../ J

Back to school

Japp, imorgon är det tillbaka till skolan som gäller. så himmla tråkgigt. ska bli kul att träffa brudarna igen iofs! :)

Var ju på kalas idag som sagt, trevligt. Vi fick soppa med hemmabakat bröd till lunch och en tårta till efterätt (som jag inte kunde äta eftersom att jag hade glömt sprutan hemma och den innehöll mandelmassa, tråkigt). Efter det hämtade vi mamma och åkte upp till Skarsjövallen och kollade på när Jasmine spelade match, men ack så kallt det var. vi åkte hem efter första halvleken.

Trots att det är så himla skönt när solen är framme så är det ju ändå kallt i skuggan. Idag hade jag på mig skinnjackan och brillorna, det var skönt som tusan och även om det blir sämre väder tänker jag inte fortsätta med detta =)

Nu sitter jag här hos mamma med henne alexander & alexander (grannen) och kollar på Wallander, ska återgå till det nu. Bloggar nog imorgon när jag sitter på den tråkiga Naturkunskapslektionen.

Skön bild på sköna brudar.

Jonna & Linn på bilden

.

/N

kalasdags

Nu sitter jag i min säng, precis färdig med att ha gjort i ordning mig för kalas. Denna gången är det alex kusin som fyller år, ska bli trevligt :D

Vi hade ju kalas här hemma igår också men varken jag eller Jasmine deltog på detta eftersom att vi redan har firat Farre en gång, så vi tyckte inte att det var nödvändigt att sitta och lyssna på när hela tjocka Iranska släkten (inte våran släkt) äter middag. Men däremot ska jag nu gå upp och kolla om det finns tårta kvar, sugen som fasiken hihi ^^

Alex kommer och hämtar mig om ca 20 min så nu får jag rappa på. Skriver mer senare.
/N

Jag just nu.
Tröjan med nitarna på axlarna kommer från H&M.

stress

jag har massa mer bilder att lägga upp men har inte tid just nu. Måste hoppa in i duschen och börja tagga matchen kl 17 :D lovar att skriva ikv när jag kommer hem ;) håll utkik ;)

PUSS



Butlers med kära vänner

förlåt för att jag är seg på att lägga upp kort, men här kommer iaf några från i onsdags då vi var på Butlers :D









/ J


old outfit





haha vad vad kass kvalla det blev men ni ser lite ändå.

Tröja: H&M
Tajts: H&M
Skor: Bianco
Armband: Glitter
Halsbuk: H&M

/ J


tjejmys

Nu har vi bestämd kök, badrum, tapeter till hall, mitt rum, mammas rum och allrummet. Har en känsla av att det kommer bli sjuuukt snyggt. Imorgon eller möjligtvis senare lägger jag upp lite smygfoton till er ;)

När jag kom hem började jag och mamma med att storstäda i mitt rum, blev kanoners :D

Nu sitter jag här och har precis rest mig från sängen och väntar på att Therese ska komma och hämta mig. Nu blir det nämnligen träff på Pizzerian där vi beställer mat och tar med oss det hem till bulle. Myspys :D

Här har ni en gammal outfit på mig
/N


Leggins - Monki
Tröja med spets på axlarna - Cubus
Halsduk - H&M

all alone

Nu har alex sovit med mig i typ 2 veckor i rad, varje natt. Idag är första natten som vi inte sover med varandra. Blandade känslor angående detta. Tråkigt eftersom att det alltid är trevligt med någon att gosa med när man precis ska somna men även lite skönt eftersom att denna man har ganska lätt för sig att ta allt täcke (även plats i sängen)..

Nu har jag laddat upp med nässpray (självklart Otrivin Menthol), snorpapper, data & Family guy.
Godnatt /N

Gammal bild på palex när han har tagit allt mitt täcke........ (som vanligt)

chilllll

Skolan idag igen. kändes lite sådär att gå upp i morse, känner mig fortfarande lite krasslig men vad gör man inte? Det är iallfall superkul att få umgås med min Ida hela dagarna, annars hade jag inte klarat mig =) hihi

Dagen började med hantverk, då vi först skulle googla på produkter som innehåller antioxidanter, vilket var sjukt jävla tråkigt, förstår ingenting, men försökte så gott jag kunde. Sedan forsatte lektionen efter en kort rast med noppring & färgning av bryn och fransar. Eftersom att jag är ganska så mörk behöver jag ingen färg, däremot växer mina ögonbryn som ogräs så det fick Ida fixa till idag. Jag nopprade och färgade hennes ögonbryn, lite nöjd blev jag då för de blev kanoners!
Dagen fortsatte sedan med photoshop (skulle göra iallfall), läraren kom aldrig så vi gick till ungdomsmottagningen istället och bokade tid för lite smått och gott.
Tog oss en fika på Lejas efter det tillsammans med Malin och sedan var det psykologi som gällde.

Efter skolan mötte jag och Ida upp alex. Vi gick till Espresso house och köpte chai, seriöst.... vem kan leva utan chai? det godaste någonsin tror jag....

Nu sitter jag och alex hemma hos mamma. Pappa var här en stund förut, vi pratade om huset som håller på att byggas. Imorgon ska vi välja tapeter, kök och badrum. Visar kanske bilder imorgon om jag orkar ta med mig kameran!

Senare eller möjligtvis imorgon kväll kommer det ett inlägg om vårens mode, även lite bilder.

Puss & Kram efter ett tråkigt och långt inlägg. LOVE /N


go gårkväll ;)

gårdagen slutade verkligen inte som planerat..haha
tanken var att vi skulle ta ett glas vin och käka lite men slutade med att alla blev cp fulla och jäävlar vad roligt vi hade :D tack för en bra kväll hörrni =) jag som inte får dricka alkohol för min diet men aja.. kan ju fuska någon gång.

nu håller jag på att göra i ordning mig för jobb 14-20, ska faktiskt bli roligt :D ska bara komma på vad jag ska ha på mig ;) tog ett outfit kort igår som jag lägger upp efter jobbet. ha en nice dag, puss!!

/ J


mammas gata


middag på butlers

har egentligen inte tid att sitta här, tyvärr asså.. måste göra i ordning i mig för jag ska iväg på middag på butlers.
Ska ha på mig min nya spetströja från H&M och svarta läckra tajts som jag köpte i Sthlm, ska pimpa outfiten med röda läppar och silvirga smycken och självklart high heels ;) tar ett kort om jag hinner, cyaaa!!


ps, har jag sagt att jag håller på att renovera mitt vardagsrum? :D det är nästan färdigt, bara soffan som fattas ;)
här är en bild på den, dock i fel färg :D



/ J

back in school

Nu är jag frisk som en nötkärna igen och jag är back in school. Skönt för mina klasskompisar, vissa är nog mindre glada tror jag men det skiter jag i! :D Vi sitter och har hantverk, pratar om massa konstiga saker med fria radikaler och antioxidanter osv, jätte konstigt.

Sitter iallfall med Ida här på lektionen, alltid lika skojjigt. Hon har också varit sjukis så vi har missat lika mycket, skönt!! :D

Ikväll ska jag och alex vara chaufförer :D eller inte jag då, men jag ska följa med, det har jag lovat =)

Bjuder på en vacker bild på mig och min fru, samt en söt bild på myself. Love /N

sick

åh vad jag förövrigt hatar att vara sjuk.. kan nog inte gå på fotbollsträningen idag fast jag så gärna vill.
Istället ska jag sova och vara med Nadine , plus komma på när jag ska ta mitt lata arsle och dra ner till Lund.
Jag har kommit på att jag inte kan vara utan alexander, det går bara inte. Jag saknar han hela tiden och hatar verkligen att vi bor så långt ifrån varandra..ska nog åka dit nästa vecka, måste få träffa dig baby. Hörs nog snart igen, vi har ju inte så mkt annat för oss idag :P PUSSSS




/ J

mys tröja

Vi har ju glömt visa vad vi shoppadei sthlm så här kommer ett favoritplagg som både jag och nadine köpte och som vi båda två har på oss idag, haha.









/ J


hej och hå

Fortfarande sjuk. Huvudvärken är bättre, men gud vad snor jag har i näsan, hihi (äckligt jag vet, men jag är äcklig). Sov hos mamma i natt igen, snart ska hon till gymmet och jag ska hem. fast först ska jag ner till millas klippstuga och höra om jag kan intervjua henne till mitt arbete i arbetsmiljö, som jag skulle ha lämnat in v3 ^^.
Sen ska jag hem och mysa med Jasmine, hon är också sjuk. vi ska vara sjuka tillsammans.

Missade matteprovet idag, "oh nose".... mer tid för mig att plugga, mina vänner sa att det var jätte kooonstigt. wierd, marti är wierd.
Imorgon vill jag till skolan, jag vill hänga med mina vänner (a)

Nu ska jag dra och borsta tänderna och sen ska jag åka hem. Puss & Kram /N

en gammal liten outfit

Linne - Weekday
Leggins - Weekday
Kofta - Bik bok
Halsduk - HM
Hatt - HM

snor

Guten morgen everybody!

Har ni sovit lika kasst som jag inatt?
Jävlar vad sjuk jag har blivit sen matchen i söndags och det kommer satan så opassande. Jag måste på  träningen idag men jag ligger verkligen och snorar sönder. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. nu ska jag iaf gå upp och dricka lite kaffe och sen titta på top model kl 11.25, sen ska jag se på skins och sova tills middagen är klar, haha.
Kanske hinner med att skriva några inlägg oxå ;) vi hörs sen, puss pusss!!


- No music, No life

Jag saknar dig baby..

/ J

Jag dör

varför ska alla ruskigt sexiga snubbar bo i USA?
kom hit ist hörrdu ;)






Jon Kortajarena på bilderna och du ser honom i "A singel man" på bio.

/ J

Stockholm pics



Outfit






tisha: Weekday
halsband: Glitter
Väska: vet ej
Leggings: American appareal
strumpbyxor under: Åhlens
Skor: Monki
Vän: Nadines pojkvän Alexander.

/ J

bilder från mässan

För er som inte vet så gjorde jag ingen tatuering på mässan i torsdags, men mamma gjorde en jätte fin ovanför bröstet :D Trots att hela gänget var bakfulla och mådde illa så hade vi ändå en sjukt nice dag i Thn. Här kommer lite pics ;)












/ J

RSS 2.0