Kaya Scodelario









Stockholm

Den 19;e februari drar jag och Jasmine till sveriges huvudstad och shoppar. Wohoo.

Aldrig varit i stockholm förut (om man inte räknar med flygplatserna) så det ska faktiskt bli jäkligt kul. Vi ska på fredagen troligen kolla affärerna i Uppsala och äta middag och sova hos våran Morbror och hans tjej & bebisen :) lördag drar vi till stockholm och stannar hela dagen, ska kanske även träffa våran kusin som ska ge oss en liten guide genom stan. Sen tillbaka till uppsala. Söndag ska vi åka tillbaka till Ljungskile igen.

Kommer blir awesome och faaaan va jag ska shoppa. Ska rensa min garderob innan så jag ser vad jag behöver :)
Om ni vet några bra affärer i stockholm kan ni ju lägga in en kommentar. love <3

Dagens

dagens

Humör : Helt okej, kunde varit bättre & sämre.
Mående : Bättre än igår, forfarande oerhört förkyld & ont i huvet
Frisyr : lockig, ruffsig toffs
Klädsel : Just nu har jag på mig mjukisar & randig tröja, hade tidigare på mig blåa jeans från carlings & svart tröja med kedjor från Zara
Gjort : Städat, kollat på film, lagat mat, gjort iordning mig, ätit middag, förfestat
Borde göra : Ta bort mitt smink & borsta tänderna  (orkar inte)
Planer : Har inga planer, ska snart sova
Längtan : Att bräcke ska bli klart så att jag och morsi kan flytta in och fixa iordning :D
Vill ha : massage
Lyssnar på : just nu, tv-reklam
Bästa : Mammas födelsedag, alltid kul :)
Sämsta : att jag är för liten för att festa ute med mina vänner.......
Väder : alldeles för kallt
Tid : 23.51
Dagens middag : Räkgryta med ris <3 <3 <3



Nadine

tylösand

Yes, på fredag åker jag och mamma till Tylösand spa, utanför Halmstad och gottar oss lite.
Morsi fick det av mig i födelsedagspresent. På fredag åker vi dit runt halv 12, och klockan 2 ska morsan få sin behandling, ansiktsbehandling med anti-age effect, Awesome. Halv 3 är min behandling, klassisk massage, sjukt gott. Efter det blir det chill i poolerna, bastuarna, hotellet och annat mys. På kvällen blir det tre-rätters buffé och ännu mera mys.  Ska bli skönt att komma bort lite från denna lilla by =)

Kvällen var mysig. Jag & Jasmine gjorde mat och gjorde i ordning för gästerna som skulle komma. Blev mammas räkgryta med ris, sallad och vin för vissa (cola för mig)
Efter middagen öppnade mamma sina paket och sen blev det tårta. Jag , Jasmine & Alex drog hem till hanna som styrde förfest, de festade loss och någon han till och med däcka innan 9. Sedan åkte de ner till tåget och jag gick hem. Följde med mamma till uddevalla och här sitter jag nu. Ska snart börja göra i ordning mig för sängen och sen ska jag nog sova. Är lite tröttis.

Imorgon har jag inga som hellst planer, ska nog bara ta det lugnt så att jag är pigg och go tills på måndag, då då är det skola. På tisdag taggar jag faktiskt för fotbollsträning. Ska bli roligt, hoppas att jag är friskare tills dess.

Onsdag ska jag och Jasmine till gymmet och gå på genomgång med Breinert (??). Torsdag är det träning igen och på fredag drar vi ju på spa. Fullspäckad vecka för mig, ska nog kunna klämma in lite mys med palex också, som förövrigt lämnade mig för krogen idag (sad face).

Otfit från julafton.

Tröja - cubus
Kjol med hängslen - Gina tricot
Leggins - H&M
Halsband - H&M



Nu blev det mycket onödig text för er att läsa, med ganska kul att skriva lite ibland.
puss o kram /N

ny frill

visst syns det att jag klippt av typ halva mitt hår?
och färgat det svart?

FÖRE:



EFTER:






/ J

hahahha


Joel Kinnaman <3


Man kan inte ha en blogg och ha sett på Snabba Cash utan att lägga upp en bild på filmens höjpunkt. <3


packat och klart

Japp, nu var mammas paket klappat och klart för min del, vad det är kan jag inte säga nu, eftersom att mami läser ibland. Får återkomma angående det imorgon, för då fyller hon år.

Ikväll blir det chips, dipp, julmust, mys med mamma och alex på göteborgsvägen. Ska mest bara chilla. Imorgon blir det middag för morsi och sen på kvällen ska jag vara ensam för då ska alla mina vänner ut, yiho!

Var på torp idag, mamma köpte en ny dator (som jag testar nu), den känns faktiskt riktigt go att skriva på. Kanske tillochmed bloggar en gång till sen hihi.

Nu ska jag kolla på "vem vet mest" FAN VA KUL! :D

tja!

inspiration












naturkunskap

Ligger i sängen som är fylld med pappersbitar och nässpray (som jag hittade runt hav 3 inatt), halstabletter, naturkunskapsbok, telefon, p-piller och.... Godis (förlåt mamma). Jag hittade lite godis från bion och kände att jag var värd lite eftersom att jag är hemma alldeles ensam och har tråkigt.

Hade faktiskt lust att gå till skolan idag, men var nog tur att jag inte gjorde det. Orkar ingenting, inte ens lyfta ett finger typ. Har loggat ut och in på facebook kanske 100 gånger idag, händer aldrig något nytt, därför är det alltid lika tråkigt.

Vid 5 tar jag bussen med mamma till göteborgsvägen och sover där i natt, imorgon är jag som sagt var ledig och klockan 2 ska jag ta syntest för att jag ska skaffa linser. På kvällen händer nog ingenting, som vanligt, blir väl film och chips, alex kanske ska vara chaufför för mamma som ska på fest hemma hos en gammal vän. Solen lyser idag, funderar på om jag orkar gå ut och gå? tror svaret blir nej, även ifall jag skulle behöva en nypa luft.

träning idag också ju, bäst att jag ringer till manne sen och säger att jag inte kommer, annars blir han arg. Hihi.

Nä, nu ska jag nog sova en stund till, efter det har jag lovat pappa att städa i mitt rum och sen ska jag skriva klart naturkunskapen och kanske tillochmed börja med hantverken (som skulle varit inne förra fredagen) Heja nadine!

Puss på er <333

en timma senare.

Japp, nu är klockan snart 23.30 och jag sover ännu inte. Snart måste jag kissa också, jippie. Fast nu har scrubs börjat, kanske lättare att sova då, brukar nämnligen kolla på det. Om det inte kommer ett inlägg till inom den närmsta timmen sover jag nog =)

NATTI :D /N

Vi har ingen nässpray hemma & jag håller på att dö

japp, så sant som de var sagt i rubriken. Ingen nässpray och jag ligger nere i min säng och försöker sova. Inte det lättaste att göra när det rinner floder ur ena borren och andra är igentäppt av snor. Och när man inte har någon nässpray finns det inte så mycket man kan göra än att försöka överleva.
Sitter just nu för tillfället och har ena näsborren fullproppad med papper och den andra borren snyter jag en gång i minuten. JAG HAR REDAN skavsår typ. as jobbigt.



När alex åkte hem klockan åtta gick jag och gjorde iordning mig för sängen, satte på family guy och försökte verkligen att sova. Klockan är nu 22.30 och det är fjärde gången jag tar upp datan. Det går iallfall en bra film på 6;an som jag kan kolla på under tiden jag försöker sova, men jag tror inte att den gör det hela enklare, men ni som känner mig vet (och hatar) att jag alltid måste sova med en tv på. As jobbigt, iknow. Men så äre, har iallfall slutat att kolla på Kejsarens nya stil nu,hihi.

Blir iallfall ingen skola för mig imorgon, och inte på fredag heller för då är jag ledig hihi. Men imorgon kommer att bli en otroligt seg dag, varför berättade jag i något tidigare inlägg. Ska försöka att plugga lite med de jag ligger efter i så att jag slipper att göra allt på samma gång sen när det väl är dags i de nya kurserna. Sen ska jag åka in till mami och jasmine på kvällen tror jag. Hade FAKTISKT tänkt att gå på intervall träningen imorgon också, men fy tusan att jag ska bli sjuk, det är så himla tråkigt. Får gå på tisdag istället om jag är frisk.

I helgen händer nog inget speciellt, de felsta ska väl ut på på lördag när somwear är på trägårn, men jag är för liten. Ska sitta hemma och äta chips :D

Ne, nu vet jag att ingen har orkat läsa detta, möjligen Jasmine eftersom att hon kanske vill veta vad som skrivs i våran blogg. haha.


Ska göra ett nytt försök på sovfronten nu. Godnatt på er alla söta underbara vänner. En del behöver inte känna sig träffade, tror ni vet vilka ni är, till er säger jag : Ta er någonstans.
Hejdå! :)
/N

ge mig


 

/N


sjukis

Japp, idag är jag sjuk. lite tråkigt faktiskt. Vaknde upp hos Jasmine och var där till ca 12, då kom min palex och tog hand om mig =) Jasmine skjutsade oss hem till honom och då pysslade alex om mig lite mer. Alltid lika mysigt, höhö.

Sov en stund, åt lite och sen kom Jasmine och hämtade oss igen. Vi åkte till Ljungskile, jasmine skulle klippa sig (spännande..) och nu sitter jag och alex på mitt rum och kollar på scrubs och jag fortsätter gnälla om att jag är sjuk. :(

Blev så sugen på att klippa mig när Jasmine var klar att jag också bokade en tid (som jag alldeles precis ringde & avbokade).

Blir troligen ingen skola för mig imorgon heller, så jag ska väl dö i min ensamhet hemma eftersom att Jasmine jobbar, alex e i skolan och mamma e i skolan. Kul.



Puss/ N

min älskling..

åkte ut ur paradise hotel ikv..:(
Cimon baby, lovar att bjuda dig på en drink när du kommer till Strömstad ;)




nu hejar jag på Kristoffer ;)

Godnatt!!!!

sammanfattning 2009 del 6

Sen blev det helt plötsligt jul







och sen nyår ;)!!!!!







och sen var året slut..



sammanfattning 2009 del 5

Det var jag och söta Nathali som fick jobbet på Carlings och jag är sjukt glad att jag fått träffa denna härliga människa.






I oktober så började jag leta lägenhet i Uddevalla och bor nu i en jätte fin och stor etta i denna underbara stad.. haha

( bilder från inflyttningsfesten)







I höst har jag också hunnit med några mysiga besök till Kävlinge utanför Lund.




Fortsätter när jag kommer hem, nu ska jag dra och träna ;)
pusssssssssss


vårat älskade lilla ljungskile



Ja, vad ska man säga. Mycket saker kan hända i en liten by. Hela artikeln kan du läsa http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6490670.ab

in school

Sitter nu i plusgymnasiets kära lokaler och har matte. lite segt.

sen har vi två timmars håltimme och sen hantverk.

Ikväll blir det intervallträning i 11 minusgrader och jag kommer dö. Puss/N

sammanfattning 2009 bilder del4

Tiden i Ayia Napa går verkligen inte att beskriva med varken ord eller bilder, hahha vilken jävla resa.













Efter Ayia Napa så lyckades jag få jobb på Carlings i Uddevalla.
( jag har världens bästa arbetskamrater )

=







nu orkar jag inge mer idag, lovar av hela mitt hjärta att göra klart sammanfattningen i morrn ;)
Godnatt på er alla :D haha sjuukt vad många som läst idag, fortsätt läs dååååå!! och kommentera.. come on ;)
PUSSS!!

/ J

sammanfattning 2009 i bilder del3

Dagen efter studenten flyttade jag till Ljungskile där jag jobbade på Laxbutiken hela sommaren.
(hittade ingen bild från dagarna på laxen så det får bli en bild på min sköna arbetskamrat hanna ist)


förutom att jobba på laxbutiken så festade vi ganska rejält hela sommaren









Detta kort togs dagen innan vi skulle till Ayia napa!!!



3-17 aug drog gänget till AYIA NAPA!!!!

bilder därifrån kommer efter paradise ;)
TJAA!!

-nadine vill ha


Allting kommer från forever21.com

sammanfattning av 2009 (Nadine)

Orlando, Florida


Galen överraskningsfest för Sara


Tripp till Smögen med mamma, palex, morbror + hans tjej.


Bulgarien med Pappa :)



Lars Winnerbäcks sommarturné premiär - Bästa någonsin <3


Jasmines inflyttnignsfest <3 Göteborgsvägen <3


Inte så himla mycket och absolut inte allt jag gjorde 2009, men har inte så mycket bilder på denna datan faktiskt, höhö! + att jag är ganska tråkig och har mest varit hemma och kollat på film ;) Love /N :D

sammanfattning 2009 i bilder, del2


här har jag nyss kommit hem ifrån Florida och snart äre valborg



mys i holmsund med fannyf på valborg






sen var det dags för bal :D






sen blev det klassresa i vindeln med forsränning
underbar dag + kväll + natt!!
(juni)






Juni var den bästa månaden och efter klassresan var det bara några dagar kvar till studenten så vi var taggade och superglada!! :D



STUDENTEN 2009-06-10!!!!!









del 3 kommer om ett tag ;)

TJA / J





sammanfattning 2009 ( bilder) del 1

här kommer en liten sammanfattning av mitt 2009!



Min kära Julia.O styrde mysig julfest bara några dagar innan nyår.

 

Fick en roll i filmen "Bara till låns" som vi höll på och spelade in hela våren men pga

ett cp till regissör så blev det inget.

Träffade på denna härliga prick när jag under våren var med i en karaoke tävling på X3M, haha.

Festerna på universitet började vid denna tid och då träffade jag även lille robban. Lärde känna han på festen "peddan in tha park" som bilden är tagen ifrån.

( inte robban på bilden ) haha

Drog till Florida med familjen i april.

 

 

del 2 kommer inom kort ;) PEACE!
/ J


Bowling

Ikväll blev det bowling (i brist på annat) med Alex, Daniel, Jonna & Anton. Började helt okej för min del (läs inte okej) och slutade ungefär likadant. Kom sist med ca hälften poäng av den som kom snäppet före mig. lite boring, men that's me! =)

Det är så himla mycket lättare på wii...

Kom precis hem med palex nu, vi ser på Raw comedy club, ganska roligt. Ska snart ta mig in på toan och ta bort mitt smink, borsta tänderna osv :D

Hoppas att ni har haft en bra kväll. Nu ska jag sooooooova!
Love /N

tacoskväll!

hej hej hej. Idag har jag varit ledig från skolan, precis som vaarje annan fredag :) blev tidig uppgång och en & en halv timmas träning på gymmet (duktig!!). Sen har jag och mamma slöat här i lägenheten, inte gjort så speciellt mycket.

Nu sitter jag i soffan och kollar på one tree hill (gamla avsnitt), ska snart åka till Ljungskile och äta tacos :D ska vara med palex & jasmine idag. Vad vi ska göra har jag ingen aning om, återstår att se =)

Blir förhoppningsvis fler inlägg ikväll. Puss & Kram! :) /NADINE

hantverk

Sitter på hantverken nu och har precis trippeltångat felicias hår, nu tripplar hon mitt =) slutar om en kvart, då ärdet dags för photoshop, sen kommer mami och jasmine och hämtar mig, då äre dags för ikea !! :D

Palex sov hos mig inatt, myspys. Nog aldrig varit så trött i hela mitt liv haha.

Ikväll sover jag nog på käraste Göteborgsvägen med mamma & Jasmine, imorgon är jag ledig och då blir det gymmet och easyline halv 11 ;)

Tjaaa!! :D

hantverk

Sitter på hantverken nu och har precis trippeltångat felicias hår, nu tripplar hon mitt =) slutar om en kvart, då ärdet dags för photoshop, sen kommer mami och jasmine och hämtar mig, då äre dags för ikea !! :D

Palex sov hos mig inatt, myspys. Nog aldrig varit så trött i hela mitt liv haha.

Ikväll sover jag nog på käraste Göteborgsvägen med mamma & Jasmine, imorgon är jag ledig och då blir det gymmet och easyline halv 11 ;)

Tjaaa!! :D

våra nya tatueringar

jag och morsi tatuerade oss tidigare idag ;)
hahahah






baaad baaaad

inte helt ok med så dålig updaering från både min och Jasmines sida. Vi gör så gott vi kan. Jag är i skolan och Jasmine jobbar. la al

nu har jag äntligen kommit hem efter två nätter på Göteborgsvägen med min syster & min mor. Vi har haft de så mysigt så, ätit naturgodis & kollat på paradise. ohyeah. synd att den nya killen åkte ut förresten, han är snyggggggg.


mysig låt vaaaa?
/N

vi gör det igen!!!



No time to waste


me and my babes





( från i fredags )

Kommer mer bilder från festen i mörrn ;)
sry för dålig updatering, ledig i morrn = mer inlägg ;)
Pusssas

sistersT + Mami sjunger Lasse W



absolut helt seriöst =)

för-förfest!

Nu sitter jag, therese, Jasmine & Julia i Jasmines lägenhet och för-förfestar innan alla kommer. höhö.. :D

Alla förutom stackars lilla jag ska ut sen, så pappa kommer och hämtar mig typ vid 12 =)

Hoppas att ni får en underbar kväll.
/N

Jasmine 20 år!!!!



Grattis Jasmine, have a wonderful day. Lot's of love, din Nadine! :D <3

mys på göteborgsvägen, NAKNA!

fick önskemål om mer filmklipp, det har vi löst idag. Dock på min dator och här på göteborgsvägen  har jag inget internet så ni får helt enkelt vänta tills imorgon. Men den som väntar på något gott väntar altid för länge!!

Idag har jag haft så otroligt jävla ont i magen, ni vet så ont som jag får en gång i månaden cirka. Alltid lika roligt....
Blir ingen skola för mig imorgon :( lite tråkigt do, ledig på fredag som vanligt också! :D

Idag efter skolan kom morsan & jasmine och hämtade mig på skolan. Åkte till torp och lämnade Jasmine på jobbet och jag  o mami tog en shopping runda. Köpte present till Jasmine eftersom att hon fyller år imorgon! wohoooo! sen köpte jag en klänning till mig som jag troligen ska ha på mig på fredag (Jasmines fest) :D

Love /N

städning

nadine din rackare, jag kan ju inte blogga när jag ligger och sover!!!! men nu är jag vaken, hehe..
jag och morsi håller på att städa inför min 20års fest på fredag, egentligen är det jävligt onödigt att städa innan men vill att det ska vara fint när det kommer hit massa folk :D jag hoppas verkligen att ingenting går sönder den här gången, vilket det gjorde på min inflyttningsfest. Om det skulle vara så att något stort går sönder, som tex ett fönster ( som det gjorde förra gången) så kommer alla var tvugna att betala, bara så ni vet ;) nu ska jag återgå till städningen och sen blire jobb 14-17 med Emil, alltid lika trevligt ;) I morrn fyller jag äntligen 20 :D!!! systemet så in ihelvete innan jobbet :D hörs lite senare, tja tja!!!! :D:D:D:DD






/ JJJJJJ

Swedish

Sitter på svenskan med Malin & Felicia nu. har precis spelat spel om ordklasser. Jasmine, VAR ÄR DU? du bloggar aldrig, skämmas ska du göra!

Idag efter skolan ska jag hem till Jasse och mamma, vi ska lämna jasmine på torp och leta hemlisar ^^hihi. Sen ska jag sova där i natt och vi ska mysa jätte mycket :D

Igår på paradise åkte Rami ut, mycket mycket bra, han är så himla konstig.

Om en kvart får vi rast och sen har vi hantverk. Goodbye! =) /N

fy skäms!

Ja usch och fy på oss Jasmine. Vi är dåliga på att uppdatera nu för tiden. Jag (Nadine) har börjat skolan, vilket inte alltid är det roligaste men ändå helt ok. Jasmine är bara hemma, så vet inte varför hon inte bloggar faktiskt.. haha

Nu har morsi kommit ner, delar nu de första månaderna lägenhet med Jasmine och mig ibland :D sovit där tvp nätter redan och ska sova där även imorgon. Idag sover jag hemma för att jag måste vila, trött som en åsna typ. Ska bli lite skönt.

Längtar efter paradise, varför i allsindar ska Fransesca komma in igen? Hon är ful =(

Imorgon ska jag åka till torp med mamma och sen ska jag äta middag hemma hos henne & Jasmine och som sagt sova där =) Torsdag blir det kalas för Jasmine för hon fyller 20 woho, middag och paket med familjen + Therese & Julia.
Fredag är det fest at her place. Kul för vissa, mindre kul för andra (mig) eftersom att jag inte är arton och alltså för liten för att följa med uuuuuut. la la . Älskar förfester när man måste åka hem efter dom....not

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka att inte somna innan paradise börjar. Börjar halv 9 imorgon också, GANSKA SEGT.



Godnatt på er mina kära underbara sötnosar. Love /N

en minut.

fick en minut på mig att  blogga detta inlägg. Kommer nog inte att bli jätte seriöst.....

Idag är jag hos jasmine. Vi har mysigt. Nu har en minut gått. hejdå

en minut.

fick en minut på mig att  blogga detta inlägg. Kommer nog inte att bli jätte seriöst.....

Idag är jag hos jasmine. Vi har mysigt. Nu har en minut gått. hejdå

Gårdagens outfit

Hatt: Carlings
svart klänning: Bik Bok
jeans skjorta: Monki
Tajts: Monki
Halsband: Glitter
Skor: Moni




trötter

Gårdagen blev som den blev, lite wierd som vanligt. Jag och Jonna började iallfall med att göra oss i ordning och pratade lite girltalk, alltid lika trevligt =) Sen kom Theo och Tore (haha), dom hade köpt mat åt oss som vi genast tryckte i oss, sen satt vi mest och snackade, spelade lite kort typ och chillade mest. 
Senare kom några andra guys, men som gick ungefär lika snabbt så det blev lugnt för oss 4 igen. chillade lite och sen gick dom två också. Jag och jonna fick våravanliga skratt anfall och sen somnade vi. Alltid lika kul med min bejbi.
Om en timme kommer pappa och hämtar mig, ska åka hem och packa upp mina väskor från mamma. Sen kommer hon & BM till oss och äter och sen åker simon hem till Umeå igen :( 
Senare vet jag inte vad jag ska göra, antingen ska jag hänga med Sara eller så ska jag hänga med mamma och BM.
Hare gött Haaaaj 
/N
PS, Jasmine jobbar idag igen, därför hon inte bloggar.

Carlings

Idag har jag inte alls gjort mycket förutom att jobba på Carlings mellan 9.30-17.15.
Dagens gick enormt sakta, vart fan är allt folk?? hoppas det blir mer att göra i morgon =)
fan vad jag ska sova på måndag, ska bli så jävla gött alltså.. har ju inte kunnat göra det på hela helgen, jobb i morrn oxå 10.30-17,15. Lovar att jag ska försöka ta ett dagens outfit kort då med ;)

NU: ska jag se på a perfect getaway som jag och alexander laddade hem för någon dag sedan.

Natti nattiiiii












/ J

Dagens outfit

såg ut såhär ;)

Hatt: Carlings
Bikini: bar en bikini under linnet eftersom det är stort på sidan och den då oxå från carlings.
Linne: Somewear, köpt på V som är vänskap i Uddevalla.
Tajts: Gjort själv ( hålen då)  :P
Skor: Monkiiiiii







/ J

Gårdagens outfit


Halsduk: minns ej :P
nit tajts: Köpta i Barcelona
T-shirt: Chep Monday
Skor: Monki
Klocka: Forever21





/ J

at Jonna's

Dåligt med bloggande idag.
Vaknde klockan ett, väckte simon, åt frulle, åkte till torp, åkte till jonna och nu är jag äntligen här. Har varit det i några timmar nu men, alltid lika kul med min babe!! :D 
Ikväll blir det nog något festliknande, vet inte riktigt vad än bara. Jasmine får blogga idag, det gör hon aldrig ^^
Puss på er :D

sistersT.blogg.se


Ni vet väl om att ni kan premunera på våran blogg på bloglovin.com ;)

nintendooo <3

Äntligen får jag ta med mig mitt underbara nintendo hem. Blir att installera på en gång och börja lira donkeykong eller super mario, resten av alla spel kommer med mamma! :D Om du vågar utmana mig är det bara att ringa. Tjaaaa

/N


dagens

dagens

Humör : ganska bra :D
Mående : ont i huvudet som f*n
Frisyr : lockigt utsläppt, rosa mössa
Klädsel : lackleggins, vit tunika, smycken, mössa.
Gjort : packat, fikat & fikat
Borde göra : absolut ingenting, sova möjligtvis & ta en huvudvärkstablett
Planer : lira kort med mamma, åka till flyget, flyga hem, kanske träffa sara =)
Längtan : min säng <3
Vill ha : fortfarande värme
Lyssnar på : Calle Kristiansson - Walking in memphis
Bästa : Att datan fick plats i min nya väska!
Sämsta : mitt äckliga onda huvud
Väder : -17 (bara...)
Tid : 16.34
Dagens middag : pasta & skinksås

Packning för fulla muggar

Nu har jag (tror jag) packat klart. Två överfulla väskor och mitt smink är ännu inte nerpackat, hmmm!? jag löser nog det tror jag, hoppas jag om inte annat. Inte hela världen att lämna något som mamma kan ta med istället eftersom att hon åker imorgon så får jag ju det isåfall på söndag.

Kommer fram till Ljungskile vid elva om allt ska gå som det ska, så om någon har lust att ses är det bara att slå en plingeling.


Nu har alex påbörjat sin resa till Alperna också, utmärkt tajming eftersom att jag kommer hem idag, BORING. Har iallfall några dagar planerat, lördag som sagt med jonna (om hon hör av siggg :() söndag vet jag inte. Någon dag ska jag iallfall åka pulka med therese :D Funny bunny.

Skriver förmodligen senare igen om jag har något att skriva om. Puss på er.
Love /N

grimsmark


Jag kommer framförallt att sakna mammas ex-man Tomas och att komma och hälsa på dom. (hoppas att jag gör det även fast mamma flyttar)

Kommer sakna alla älskade djur som vi har. Villfred på bilden, men även ludde, frasse & balder. (hamlet, rip.)

Kommer sakna att alltid komma bort från ljungskile på jullovet och fira jul här med syskon, mamma & tomas. Alltid lika mysigt & alltid vit jul.

Kommer sakna att ta med mig mina bästa vänner& älskade pojkvän upp och ha kanon veckor/dagar med dom. På bilden var jag med johanna, hade ingen bild på denna datan därifrån. Johanna & jag till höger.

Jag & Sara i Umeå.

Kommer även att sakna att komma hit på loven och komma ifrån allt hemma och bara tare lugnt. Kommer sakna det väldigt mycket faktiskt. Känns ganska konstigt att jag just nu ligger i sängen & det är verkligen sista natten som jag sover här. Imorgon åker jag & Faraz hem, och jag får nog försöka att hålla in tårarna när jag åker härifrån och säger hejdå till Tomas.

Nu ska jag försöka sova, ska upp imorgon och packa. Flyget går inte förrens halv 8 på kvällen. Är nog i ljungskile klockan halv 12 eller ngt. På lördag hoppas jag på mys eller fest med min Jonna. Ska nog träffa jasmine en sväng också. Blir alltså lite bloggande för min del imorgon. 
Lot's of love /Nadine

fotboll

Nadine, du har ändå varit sjukt duktigt på att blogga på sista tiden, bra jobbat sysch!!! Jag lovar jag ska bättra mig, men har ärligt inte haft så mkt tid nu senaste dagarna. Idag har jag varit med Alexander och spelat fotboll 20-21. Gick faktiskt hur bra som helst idag, taggar cupen så in i helvete!!
Taggar oxå nästa fredag ( 14 januari ) då fyller jag 20 jävla fucking år ;) gaaah!! 20års fest den 15e och fotbollscup den 16e, haha.. men vafan, man lever bara en gång ;) spelar första matchen klockan 16:45 så det kommer nog inte vara några problem :P ajaaaaaaaaaaaa alex åker hem imorrn och jag ska jobba 14-20, sen vet jag inte riktig vad som händer.. typ vara med bullsson och godden och typ mysa, eller om det blir utgång, fårse liksom!!!
nää hej då på er kära läsare, nu ska jag typ sova. BAJJJ



/ J

dagens

dagens

Humör : sådär
Mående : ont i huvudet, seg
Frisyr : lockigt uppsatt i bulle
Klädsel : långkallingar, mjukis, stickad grå tröja
Gjort : badhuset & softat
Borde göra : något vettigt
Planer : absolut ingenting, vänta på att mamma kommer, sova sen
Längtan : lördag - fåträffa Jonna :D
Vill ha : värme
Lyssnar på : fantastic four
Bästa : hmm , efterrätten ^^
Sämsta : alla tankar
Väder : -27 grader
Tid : 21.02
Dagens middag : Lax, potatis, sallad & sås (<3)


/N

badhus

Idag har vi varit och badat i badhuset, är så sjuk trött nu, klockan är kvart i 9 och jag vill soooova. lägger upp en gammal goding <3


sistersT sjunger - absolut helt seriöst



-32 grader...

Idag har det varit oerhört jävla kallt här uppe i ånäset. Runt 9 var det -32 grader. Frös fan häcken av mig när jag gick från bilen till huset. Helt plötsligt när det var 20 grader kändes det som lite och vi sa "nu är det bara -20". Det är inte så himla bara vill jag säga. Brrrrrr!

Middag ikväll som sagt, trevligt var det men ack vilken huvudvärk jag har haft. stackars mig ^^.


Idag hade jag på mig :
leopardleggins underst, över genomskinliga svarta leggins för att dämpa den starka leopardfärgen. Svart tunika med spets längst upp. halsband, armband & min lila klocka.

Har ingen bild på det tyvärr, men snyggt vare ;)

/N

mys med alleballe

heeeeeeeeej

nadine får stå för bloggandet idag och i morgon pga att jag har finbesök från Lund ;).
Ikv ska vi göra go maten och eventuellt hyra film, plus mysa en jävla massa.

Kanske hörs senare dårå.
LOVE
/ J




Paradisehotel Simon, med S!!!!

Jag övertalade min bror till att söka till Paradise hotel denna säsong, vilket han också gjorde. Han, jag & alex låg i min säng och kollade på olika klipp på youtube när jag visade honom sidan där man söker till paradise. Tillslut gick han med på det och skrev ett så sjukt roligt brev så det var liksom självklart att han skulle komma med. Men det gick en vecka eler två utan att vi hörde något, så vi tänkte skit samma. När han en dag hade jobbat på laxbutiken och det hade ringt på hans telefon, han svarade och dom sa att de var från tv6. De pratade och e ville att han skulle komma på casting. Simon sa aldrig i livet och har hela tiden sagt till oss att han inte hade gått dit och att han skulle skita i det. MEN ICKE.

För bara någon vecka sen fick jag reda på den riktiga sanningen. Han hade gått till castingen, orakad och bakfull som ett as. De hade fått sitta i ring och prata sex typ och svara på massa konstiga frågor. Sen ringde dom han eller något och sa att han (den jäveln) hade kommit med som en av de 10 första deltagarna på paradise hotel. MEN HAN TACKADE NEJ, förstår ni denna skam.... Dumma dumma storebror, dumma dig.



Här har vi bilden som han skickade med i ansökan. ^^

my sisters keeper

En fruktansvärd hemsk film, grät nog mer än halva filmen, men å andra sidan är jag ganska känslig när det gället filmer och sånt (haha).

 

Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död. En mycket gripande film och perfekt för er som älskar Drama-filmer.


middag hit & middag dit

Eftersom att mamma ska flytta på lördag blir vi bjudna på massa middagar hit och dit. Igår var vi hemma hos ett gammalt par och käkade. Lite små trevligt men ändå ganska tråkigt. Alex var chaufför så vi åkte hem efter efterätten och så hämtade han mamma & tomas senare. Idag på dagen var det en annan familj här och åt lunch och myste med oss. Klockan sju idag ska vi på middag hemma hos mammas kompis familj. Blir nog lite roligare än gårdagen eftersom att de har barn i (typ) min ålder. & Imorgon ska vi hem till BM på middag. kul kul.

Jag kom förövrigt precis hem från flygplatsen då jag och tomas har skjutsat alex till flyget. Han åkte ju hem idag =( Kommer bli tomt och mindre kul utan honom, men vi ses iallafall om två veckor.
Nu ska jag byta om och fräscha upp mig lite, sen blir det som sagt middag.

/N

A.Wang

Han gör det igen




cocoo.se




äckel stefan

nä, där sjönk han i mina ögon, och Cimon lite oxå faktiskt.. vem fan ska man heja på nu då?..
nä nu blire sängen.
Godnatt alla läsare, haha!!

/ J




paradise hotel

Idag är det äntligen dags för paradise hotel igen, som jag har längtat!!!!!

klickade in på några av deltagarnas bloggar förut och hittade denna sjukt snygga klänningen på Catjas blogg. Fick en liknande tröja av Jasmine i julklapp (som gick sönder idag buhuuuu). Klänningen kommer tydligen ifrån H&M, men jag har inte sett den :( Får leta mera :D

/ N


My sisters keeper

Några vänner tipsade mig om att denna film skulle vara så sjuukt bra så nu jävlar ska jag sätta mig och kika på den. Dock ska den vara väldigt sorlig så jag vettefan om jag inte ser den i morrn på dagen ist..
men nu: PARADISE HOTEL!




/ J

GI-metoden

Det ända nyårslöfte jag har är att bli nöjd med min kropp och kanske några andra som ni inte får veta ;)
Så Gi-metoden here I come, frågan är bara hur fan det kommer gå, haha. Jag handlade bland annat bulgur idag på Ica som jag ska ha ist för pasta, ris och potatis och sen äta mycket mer sallad. Sen för att det ska ge mer resultat så ska jag börja träna regelbundet. Vissa säger att denna metod inte alls funkar men vafan, får ge den ett försök.
Jag har kommit fram till att jag tänker på hur min kropp ser ut varenda jävla dag, varje gång  jag går förbi en spegel och varje gång jag duschar. åh, orkar egentligen inte bry mig men jag vill kunna gå på stranden 2010 och känna mig riktigt nöjd och riktigt snygg. Så nu jävlar ska jag fanimej ta tag i mig själv och hoppas verkligen det leder till ett bra resultat.




/ J

middag

nu ska snart jag & min familj på middag hemma hos någon kompis till mamma & tomas. Alex & Farre ska också med ;)

Imorgon åker alex hem, kommer bli tooomt. :(


såhär ser vi ut nu. Ska gosa lite innan vi drar.
Lot's of love /Nadine

shopping

ohyes, idag har jag shoppat massor & bra saker :) har tyvärr ingen kamera här så kan inte ta kort och lägga in bilder på det, och de blir inga bra bilder med kameran i datan.

Men jag köpte iallfall

  • Skorna som ni ser i något inlägg under (kärlek)
  • En svart lite större väska som är lila inuti
  • en svart björnborg plånbok
  • svarta genomskinliga prickiga leggins
  • 7 armband (Jasmine har likadana hihi ^^)
  • en paljett tröja typ.

Allt gick på ca 2000 kronor och jag är så himla NÖJD!!!!! :D

/Nadine

götakanal 3

Jag kan väl inte direkt säga att jag hade så väldigt höga förväntningar på filmen som vi såg idag. Men den var fanimej inte bra alltså. Inte absolut helt värdelös, men absolut inte bra. Finns värre svenska filmer haha. Tror att jag har två eller tre kvar som jag ska se innan jag lägger upp här på bloggen vilken som ligger sist och vilken som ligger först. Spännande vaa ;)

Nu ska vi tydligen kolla på Wallander, hatar dom filmerna. :( Blir tidig läggdags idag eftersom att vi ska upp tidigt och gå på stan.

Bloggar kanske en gång till sen. Hoppas att Jasmine gör det med. :D

Lot's of Love /Nadine

60 frågor om mig själv

1. Hur gammal är du om fem år? 24..

2. Vem var den sista du träffade? Min bror, Maria och Marias kusin Lotta

3. Hur lång är du? 160 jävla cm!

4. Vilken var den senaste film du sett? Jag såg Harry Potter och den flammande bägaren igår på tv, riktigt braaa juu!!

5. Vem ringde du senast? Min bror

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Det löd: "Ja som status :P " till "Carlings Emil" haha

7. Var är dagens planer? ikv ska jag väl bara mysa och kanske städa om jag orkar :P

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Eftersom det tar 1000 år att skriva sms på min mobil så ringer jag hellre.

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? skilda

10. När såg du senast din mamma? den 26e december

11. Vilken ögonfärg har du? väldigt bruna, nästan svarta typ :P

12. När vaknade du idag? hmm vid halv 11

13. Har du någon gång hittat en katt? haha eh.. ja det har man väl, eller vadå? :P

14. Vilken är din favoritplats? svår fråga..ingen aning faktiskt.

15. Vilken plats föredrar du minst? på laxbutiken

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Geografiskt eller mentalt, undrar jag? Geografiskt befinner jag mig nog någonstans i USA eller på typ Hawaii. Mentalt - ingen aning.

17. Vad skrämde dig som barn? jultomten

18. Vem fick dig att skratta senast? simon

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej det tkr jag inte. Men jag äger tyvärr inga.. :P

20. Har du stationär eller bärbar dator? äcklig bärbar hp data..

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Det beror på hur mkt jag fryser och vad jag känner för och vem jag sover med :P

22. Hur många kuddar har du i sängen? när jag sover? en

23. Hur många landskap har du bott i? Två. Eller talar vi bara om Sverige här? Jag utgår från det.

24. Har du någon gång spytt på fyllan? har nog hänt :P

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Favoriten just nu är mina nya kilklackar från Monki.

26. Är du social? Jag det tycker jag väl att jag är. Eller det beror på humöret..

27. Vilken är din favoritglass? oj vad svårt.. jag älskar verkligen glass men har ingen favorit. Men om jag måste välja så magnum mandel :D

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? ge bort hälften till min mamma.

29. Tycker du om Kinamat? Ja absolut. Den brevid cactuz i uddevalla är suuuuper bra ;)

30. Tycker du om kaffe? har precis lärt mig dricka det faktistk. Riktigt gött på morgonen :D

31. Vad dricker du till frukost? just nu Kaffe, haha!

32. Sover du på någon särskild sida? vänster

33. Kan du spela poker? Jag kunde förut, inte lika grym längre =/

34. Tycker du om att mysa? Jag älskar att mysa, men helst med någon.

35. Är du en beroendemänniska? Jag vet ej riktigt vad det innebär. Men det är jag säkert.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?  japp Mickan från Flarken.

37. Vill du ha barn? ja.

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och typ tre ord på persiska.

39. Har du någonsin åkt ambulans? hm.. tror inte det.

40. Föredrar du havet eller en pool? vet inte.. havet typ

41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder :P

42. Äger du dyra smycken? Absolut inte!

43. Har du någon gång testat narkotika? yes

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? en köttbulle

45. Vem är den roligaste människan du känner? oj..typ bulle!

46. Välj ett ärr på din kropp? har ett i huvudet från en cykelolycka när jag var typ 15 :P

47. Vad har du för ringsignal? Tack för kaffet

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? jaa!! flera persiska klänningar :D

49. Flirtar du mycket? mjaa haha kanske det :P

50. Vart togs din profilbild för din blogg? tror inte jag har någon :P

51. Kan du byta olja på bilen? yes det tror jag.. men har aldrig testat :P

52. Har du fått fortkörningsböter? nope inte än :P

53. Vilken var den senaste bok du läste? har aldrig läst ut en bok.

54. Läser du dagstidningen? nej :P

55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej men prenumenerade på frida när jag var mindre :P

56. Dansar du i bilen? Sittdansar så in i helvete!!

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? p3 ;)

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? övade på min autograf.. haha

59. När var du i kyrkan senast? det minns jag inte..

60. Vilka personer utmanar du? ingen

 

/ Jasmine ;)


Movietime!

 

Ikväll blir det bio för hela slanten. Götakanal 3 blir det idag =)


födelsedagspresent

Idag fick min alex en tidig födelsedagspresent av mig. Han fick en timmes massage av min mammas kompis Britt-Marie som är massör. Sjukt gött såg det ut att vara och var nästan sugen på att ta en själv.

imorgon blir det en sväng till stan. Ska köpa ett par skor som jag har velat ha länge <3, present till simon, kolla på present till Jasmine, och köpa massa fint till mig själv :D Bilder på det kanske kommer imorgon. På kvällen ska vi på middag hemma hos mamma & tomas kompisar.


taking the stage

jag fyller 20år den fjortonde januari och paniken börjar komma.. och inte fan blir det bättre av att se på taking the stage på mtv. Visst har ni sett musikalen fame någon gång? den här serien är precis som den musikalen. Handlar om några ungdomar i USA som försöker uppnå sina drömmar genom att gå på auditons osv. Jag förstår inte vad jag håller på med egentligen, varför sitter jag hemma när jag egentligen vill till New york och bara försöka jobba mig själv till mina drömmar. Fan, jag hatar att jag har dessa mål och drömmar för jag vågar inte ta steget ta åka någonstans iaf inte än. Men jag måste ju ta tag i det snart pga att man blir äldre och äldre... Ska försöka börja i Sverige och se om jag tar mig till möjligheternas stad..


Lot's of love / J



nyårsafton

slutade som vanligt inte så jävla bra, sjukt överskattad dag alltså..aja hade kul innan tolvslaget iaf och Mathias ( som fick en glasflaska i huvudet) mår bra.


förlåt för att jag är kass på att blogga men har inte haft tid. Ska försöka skriva i morrn innan jobbet ;)
nu är jag trött, puss och godnatt på er!



2/1-10

Nu är det inte 2009 längre, låter ganska fult att säga 2010, men det är ju så det ligger till. Nu är vi alltså ett år närmare jordens undergång, Jippie!

Nyårsafton var trevlig tycker jag. Spenderades ju som sagt var hemma här i grimsmark tillsammans med mamma + familj, moster + familj och några kompisar till mamma. Fanns saker man hellst skulle kunna vara utan, men that's life.

Igår tog vi det mest lugnt, Moster och hennes familj åkte hem. Vi spelade pingis (jag vann), städade upp i festlokalen och chillade mest och tog det lugnt.
Idag har vi tatt det lugnt, handlat och hyrt film tills ikväll. Har precis bakat pizza som står i ugnen, sen ska vi äta och mysa framför film, med chips, dipp, godis & cola. LOVE LIFE!

Nyårslöfte inför 2010:
  • Jag ska gå ner i vikt, yiho. Jag ska träna och äta nyttigare. LYCKA TILL!!!!!
  • Sen har jag och min pojkvän ett löfte att vi ska hålla ihop & resa utomlands tillsammans. Kan bli svårt eftersom att jag inte får åka utan päron så de får vi försöka lösa =)
  • Ska även sluta ta skit från människor som inte är värda det.
Det var väl det :)



GOTT NYTT ÅR PÅ ER och hoppas att ni får en god fortsättning.

Lot's of Love /Nadine

igååååår






GOTT NYTT ÅR

Gott nytt år på er!



Önskar Jasmine & Nadine

RSS 2.0