tjeeena

fan vad duktig jag känner mig som gick upp halv 10 på min lediga dag och satte mig och slängde ihop ett galet bra CV som jag precis skickat iväg :D hoppas jag får joobbet!! Nu ska jag äta lite furkost och städa, sen dra en sväng till gymmet och systemet ;) hörs senare, pusssss.




/J

natti

nu blire sängen hörrni, imorrn väntas det fest och mys hos Martina :D riktigt go brud det där.
Hörs i morgon :)
pusssss




/J

I love you more than you'll ever know




/J

lsk ladiesssss!!

bäst är vi, så är det bara.






Dagens filmklipp

haahaha jag verkligen dör av skratt varje gång jag ser den här videon :P Julia, minns du hur kvällen slutade och morgondagen började? "Vart fan är jag??" hahha..sjukt längesen var det oxå..tror det är tre år sedan lr något :D goa minnen man har asså..




/J

mys med systrarna p










tagggga


taggar som fan tills imorgon.  Det kommer bli galet :D

fotbollsträning

drar och tränar nu, hemma vid 10 ;) PUSSSSS



bakis outfit


magtröja

99kr på gina ;)


vill ha

åhh ge mig







shopping!!

hej på er :)
jag har spenderat dagen på överby med Emelie och Linn, mycket trevligt :D
nu är typ pengarna slut.. haha men köpte mig mkt fina saker som jag tänkte visa senare, lr imorgon :) här kommer iaf gårdagens och dagens outfit ;) PUSS







hett tips ;)

denna låt blir lätt sommarens plåga ;)
tack för tipset twinseen ;)




/ J

dagens


Hatt H&M
Tröja H&M
strumpbyxor H&M
ringar - glitter, H&M

bilder



ring från h&m
väska från accent.
dålig bild på väska, iknow, dålig kamera på datorn. Godnatt lovers <3

Bokat & klart


Har jag förresten sagt att jag & alex bokade våran resa förra veckan? Blev Zakynthos 3-10 augusti.
Kommer bli sååååå himla underbart och jag längtar jätte mycket. Kommer hem i lagom tid på min födelsedag för att hitta på massa bus :) Bruna & Fina ska vi vara då med. Vill inte vara i kalla, äckliga, regniga Sverige längre, jag vill åka bort till värmen nu, orkar inte vänta tills augusti. Kul ska det bli iallfall och jag ser fram emot det JÄTTE mycket.
/N

trevlig dag, trevligt sällskap, så himla trevligt.


hej hej hej. Nu har jag och jonna äntligen kommit hem till mig. Vi slutade två idag, men stannade i skolan tills halv 5, vi sålde biljetter och hänge lite tills pappa kom och hämtade oss och Vanessa och körde oss till torp. Köpte en ring och en väska (suuupernöjd), bilder på det kommer en annan gång. det ligger nämnligen inte i mitt rum för tillfället.
Jonna & Jag ligger nu i min säng med varsin dator och chillar. Ska kolla på gossip girl nu.
/N

Dagens outfit

är as stressad men här har ni iaf dagens torp outfit ;) kvällens outfit kommer senare :D tänkte festa till det lite med systrarna P ;) PUSSS

jeansskjorta: monki
tröja: H&M
strumpbyxor: BikBok




Plusevent

sitter nu i entrén på skolan och säljer biljetter till plusevent på fredag. Hänger med Zakie och spelar lite snake, awesome! Ni har väl inte missat att vi har en fet fest på fredag i folketshus i uddevalla? biljetterna kostar 50 kr förköp och 70 kronor på fredag. så passa på nu! :D


pussss

great

fan fan fan fan fan vad mumieaktig jag känner mig i alla dess badage och fan vad jag oxå känner mig deppig idag, g r e a t! nu ska jag iaf till torp en stund med Julia och Therese sen vet jag inte vad som händer, kanske blir att ta en fika med Linn :) funderar på att köpa mig ett par vantar lr något...lr äsch, ska låta folk få undra :) I don't care.



Dagens outfit



Tröja - H&M
Leggins - Weekday
Skor - Din sko
Klocka - mammas gamla.

/N

dagens synd..

var bara tvungen att slänga i mig en kula lakritsglass idag på laxen.. jävlar vad gott det var!!!

mummmmaaaa!!!



nu går jag och lägger mig, puss och kram

/ J

Dagens filmklipp

kommer här, haha...


dagens middag

käkade jag med mamma och nadine på laxen, galet gött var det faktiskt :) tur att Linn och Emelie jobbade och att jag hade trevligt sällskap annars hade jag aldrig satt min fot därinne :)











dagens outfit


Jeansskjorta: Carlings
Tröja: BikBok
Strumpbyxor: BikBok
Skor: Din sko
Halsduk: Carlings
Halsband: Lindex




dagens händer

gick till vårdcentralen idag och fick ett mindre roligt besked...anledningen till mina utslag (som spridigt sig under dagen) beror på stress och heter tydligen någonting som jag inte minns namnet på.. så det kan vara en hudsjukdom..Så nu måste jag smörja in mig flera ggr om dagen och gå runt med bandage.. hur kul är det då? aja.. prickarna kommer försvinna snart och nej dom smittar inte för er som undrar. Dock kan prickarna sprida sig på min kropp om jag fortsätter att klia.. och det är inte alls lätt att inte göra det kan jag lova er..=(





dagens frukost

1dl havregrynsgröt, 2dl vatten, ett äpple, kanel (så mkt man vill) + mjölk = galet gött!!


svar

1) Anonym om "Jasmine ångrar"
- Varför ångrar du att du började med GI?..:)

svar: Därför det är jävligt drygt att tänka på vad man får äta och inte. Plus att jag får panik om jag fuskar vilket jag gör ganska ofta...speciellt på söndagar efter vi spelat match då jag, Emelie och Linn alltid hamnar på hemmakväll och kommer hem med 1kg godis :P haha.. sen går jag runt och är hungrig hela tiden pga att jag inte får i mig de kolhydraterna jag är van vid att äta. Jag menar, hur mätt blir man egentligen på kött och sallad? måste ju käka enorma mängder sallad för att komma upp i samma mättnad som pastan.. och det äter man ju inte..

gjorde ett test idag på gymmet som jag tänkte redovisa för er senare ;)

2) Anonym om "torr"
- Varför duschar du två ggt om dagen?

svar: Jag duschar nästan alltid på morgonen för att jag ska vakna till och vara pigg på jobbet, sen duschar jag oxå alltid på kvällen innan jag lägger mig. Sen tränar jag varje dag och då måste man ju duscha efterråt..:P Vet att det inte alls är bra att duscha så många gånger om dagen men vafan, jag vill ju inte gå runt svettig och äcklig efter jag tränat?.. ;)



sol + kaffe + cigg = sant

hallå =)

Just nu sitter jag i min säng och försöker fundera ut vad som har hänt med mina händer. Vaknde inatt av att jag kliade som fan på dom och sen när jag öppnade ögonen så såg jag att dom var helt prickiga.. mkt värre än igår. Kanske borde gå till vårdcentralen och kolla upp detta, mhm.. får klura på det. hopp, vad händer idag då? jag ska iaf ta mig från sängen till kaffemaskinen och ta mig en stor kopp kaffe, springa upp till taket innan solen försvinner (molnigt som fan) och ta mig en cigg :D Sen blire top model 11,25 och städning och till sist blire att steka i solariet och träna för att sedan käka middag med mamma och nadine och sen kommer den efterlängtade fotbollsträningen kl 19!!!! så vi hörs väl, pusssss!!!

kommer säkert fler inlägg under dagen :)
ciao


filmklipp

tänkte bjuda på ett underbart filmklipp från förra året då vi var i Florida nu såhär innan läggdags :P haha måste ju bara berätta att allt verkligen spårade ur när vi slutat filma..taskiga storasyrror vi var, men lite kul äre allt ;)..
godnatt hörrni ;) PUSSSS




/ J

ny från BikBok

är denna underbara kjol för 299kr





torr

jag förstår inte vad som har hänt med mina händer, dom ser as äckliga ut :S kan kanske bero på att jag duschar två gånger om dagen och är torr..? får ta och smörja in mig bättre med min goda LDB lotion.



trångt


Jag som jobbar i klädaffär borde väl ha ordning på allt men så är verkligen inte fallet.. det är kaos i mitt sovrum, kläder överallt så jag ska städa lite nu och just ja, ska duscha oxå.. åh va äcklig jag är. Pussss




middag

blev 6 km på bandet och lite magövningar, skippade armarna eftersom jag visste att jag skulle handla efter träningen haha. Till middag blev det tonfiskröra - lök, creme fraiche, sallad, peppar och salt på knäckebröd och nu dricker jag kaffe ;) ska snart ta mig en varm och skön dusch :) här en bild på den goda middagen, haha ser förjävligt ut men gott vare :)



/J

gym

nu drar jag och tränar :D pusssssss



Vi sjunger

här kommer lite fin stämsång av mig och min älskade julia.


here i am

Ja ja, nu är jag tillbaks. har haft en liten paus från bloggandet då jag inte har någon inspiration på vad jag ska skriva.  men jag är tillbaks igen och stannar tills jag har annat för mig.

Jag har inte någon sladd till min kamera, men när jag får låna jasmines så ska ni få massor med kort. Från sälen, outfits och annat. så håll uwt! :D

har haft praktik hela förra veckan, var på kicks, både kul och mindre kul, men vad gör man inte förs ina praktiktimmar?
har tyävrr inget att skriva mer. ikväll är det avslutning på barngympan (finally).

/N

old pics

sitter och kikar på korten i mina mottagna filer och jävlar vad vissa medför både underbara och jobbiga minnen.
haha..första bilden togs 2003, shit vad små ni var här pojkar..

















grillning








jasmine ångrar

- att hon inte försökte få jobb i Ayia napa sommaren 2010.
- att hon började käka enlgit gi metoden
- att hon inte åkte till Barcelona och stannade där i höstas.
- att hon skaffade sig en lägenhet hon egentligen inte har råd med.
- att hon gjort saker som hon ångrar
- att hon alltid fastnar i fällan.

( nytt iphone fodral :D )

Jasmine listar -

bästa party låtarna just nu ;)



nytt i garderoben

är denna mysiga tröja från H&M - 199kr



och detta snygga linne från Carlings - These glory days 249kr


Dagens

Metallica i mitt hjärta

Tisha - carlings
skinnjacka - carlings
tajts - amercian apparel
skor - din sko




Gårdagens

Hatt: Carlings
Halsduk: Carlings
Linne: BikBok
Kavaj: vet ej
Shorts: Monki
Strumpbyxor: H&M
Skor: Bianco






söndag

En av det värsta sakerna som finns är att sitta ensam hemma en söndag kväll och göra ingenting, alltså exakt det jag ska göra. Fan, förstår faktiskt inte hur det kunde sluta såhär, det känns ärligt helt sjukt. Men vad ska man göra liksom? jag var mig själv och det räckte tydligen inte.. ajaaa! Någon annan som ska spenderna kvällen ensam?
Ibland kan jag känna att det kan vara jävligt härligt att bara vara själv men inte på söndagar, jag verkligen hatar det. Ska städa lite nu och kanske dra ut och springa en sväng, sen kommer det lite bilder. kyss


Julia Olander och jag förra helgen - saknar dig



/J

writing on the wall

jag har kommit på att vissa låtar verkligen påminner om vissa personer,
lyssnar just nu på 2-4 Grooves – Writing on the Wall (St. Elmo's Fire) - Video Edit
som förövrigt är sjukt jävla bra :) iaf.. den påminner as mycket om förra helgen och en speciell person..
Smile med Gorundation påminner tex galet mycket om Alexander. Tänkte sitta och lyssna på musik sen när jag inte har något att göra efter jobbet 10:30-17 och skriva en lista, haha.. ajaaa cyaaaa!!!!!!


kommer med kort senare ;)
nadine, du kanske kan blogga lite?
Lot's of love / J



(för er som inte tkr man kan lägga ut ett toa kort på sig själv säger jag bara såhär, so what, I'm still a rockstar, visst nadine ;) )

TAGGA HULTSFRED!!!!





vårfest 7maj inställd

För er som visste om vårfesten som jag skulle ha 7maj så är den iaf inställd :) känner inte längre för att ha någon, så äre bara.

nu: jobb

puss


S.L.B.J






dagens outfit

magtröja: BikBok
Jeans: Carlings
skärp: Carlings
skor: Din sko
Brillor: BikBok




jeans rensning

måste verkligen sticka till bussen nu, blir jobb hela dagen 09:30-20:15 :D:D kom och shopppaa!!!
Riktigt goa jeans på rean ;)


PUSS


/J


A.O

"Not until we lose everything, are we free to do anything"


godnatt.



nytt


outfits






love my job

snygg sandra testade skyltdockans peruk idag på jobbet, kanske borde bli brunhårig sandor? ;)




"The clothes you need for the life you lead"


Kille

1) as cool tisha från elvine 299kr




2) These glory days 599kr





3) Vailent 499kr



4) These glory days 999kr



5) 3 par för 99kr ;) (tjej och kille)



Tjej

6) grymt snygga jeans från Lee "Scarlett" 999kr





7) Saints&Mortals 199kr (finns även i rött)




home

nu har jag äntligen kommit hem från jobbet :)
ska bara käka lite och ta mig en cigg, sen kommer det bilder på snygga vår kläder från carlings ;)

pussss





kontroll

en vis man sa en gång - "sluta försök ha koll på allt och låt saker bara hända"

ska nog börja köra på det ändå!




sticker till jobbet nu.
puss / J





carlings

jobb 14-20 :)








gym

drar till gymmet en sväng, hörs senare.






fight club

"Om jag gör det jag alltid gjort, kommer jag få det jag alltid fått"

nu ska jag se på fight club och förhoppningsvis försöka se på livet från en helt annan synvinkel när jag sett färdigt.
Godnatt





träning

har precis kommit hem från fotbollsträningen och ligger här nu svettig och äcklig i min säng..haha!!
ska snart hoppa in i duschen och ta mig något att äta, sen blire sängen och kanske någon bra film :)
tips?

gårdagens mys outfit

Mössa: Carlings
Linne: Somewear
shorts: avklippta jeans
strumpor: fått av mormor


jag älskar dig

tack för att du finns






Jag älskar dig Julia Olander
Tack så mycket för att du kom hit och förgyllde min tråkiga vardag.
Kommer sakna dig..

Vill ha

jag har kommit fram till att jag inte äger ett ända par jeans och ska nog inkassera dessa snygga från Carlings.
Riktigt mycket hultsfred!!!






/ J


outfits

HEJ!!

nu funkar internet igen, så här kommer lite sköna outfits från förra veckan ;)

1) Hatt: Carlings
Halsband: Lindex
Tröja: Weekday
Strumpbyxor: H&M
Skor: Din sko



2) pilotbrillor: BikBok
tröja: H&M
tajts: BikBok


 

3)

Tröja: H&M
Byxor: H&M
Armband: Glitter



4)

Tröja: H&M



5)

Kavaj: ingen aning
Halsduk: Carlings



6)

Halsduk: hittade hemma från förfesten lördags, haha.
Linne: Second hand
Shorts: Monki


/ J


Internet krångel

HEJ PÅ ER! INTERNET KRÅNGLAR BÅDE HEMMA HOS MIG OCH NADINE DÄRAV DEN KASSA UPPDATERINGEN. SITTER JUST NU OCH SKRIVER FRÅN MOBILEN OCH HADE TÄNKT LÄGGA UPP LITE OUTFITS KORT MEN DET FUNKAR INTE..LOVARIVAR ATT SKRIVA SOM VANLIGT SÅ FORT INTERNET FUNKAR IGEN.PUSS OCH KRAM /J

Noah and the whale - 5 years time

förlåt för kass uppdatering men jag har jobbat som ett as och nadine är cp lat men lovar er inlägg i morgon och till helgen när jag vet hur man laddar upp kort här på bloggen från iphonen ;) hihi


ps, lyssna på låten som står i rubriken!!
sjukt mysig

Noah And The Whale – 5 Years Time




sistersT


göteborgsvägen

sitter nu och chillar hos jasmine medans hon är och handlar med alex, det tar väldigt lång tid för dom måste jag säga. Ikväll blir det mys med jasmine som sagt, vi ska väl chilla framför tv;n och sånt. Undra vad som kommer idag förresten.??? får kika på det. Åh nej. nu kom jag precis på att jag och mamma missade våran Wallander film som gick på tv igår, kollar ju alltid på wallander på sönndagar. Crap. får hyra den istället =)

Nu ska jag hoppa in i duschen. puss & kramis


eller nej, en sak till. Behöver få ur mig en liten agrition jag har.. seriöst, grow up.
påväg till bion i torsdags

hannaaa



/J

sol

idag har jag:

solat
sovit
ätit
städat
tvättat
tränat
duschat

nu ska jag:


klä på mig
röka innan solen går ner
diska
städa
handla
mysa med nadine

(bild tagen imorse kl 11)



/J


jag älskar

jag älskar att sommaren snart är här
jag älskar att sitta ute på mitt tak och sola och röka en pers cigg
jag älskar att spela fotboll
jag älskar att min underbara syster kommer hit och myser med mig ikv
jag älskar att sommaren 2010 kommer bli den bästa sommaren någonsin
jag älskar att min pappa köpte en iphone till mig
jag älskar att mitt hjärta dunkar lite extra mycket just nu.
jag älskar, verkligen älskar att Julia.O kommer hit på torsdag.



/J









myyyyyys

ikväll ska sistersT mysa hemma hos jasmine. mysigt va? mys pys

not me

jag ska inte få en iPhone. stackars mig.
får vänta tills 10;e augusti.
kill me.
/N

love u dad

Ska få en sprillans ny iPhone av min älskade pappa :)
du är bäst




/J

Avatar

såg Avatar i torsdags, så jävla bra film!!!!







crazy

igår var det en galen kväll hemma hos sara. Jag sitter nu i min säng med en lätt hjärnskakning och nackspärr..
snart blir det grillad mat.

Gårdagens klädsel:
Spetsklänning - bikbok
halsband - H&M

/N

Favoriter från Scorett





Alla dessa under tusenlappen. <3

home

Nu är jag hemma hos pappa igen och ska blogga för fulla muggar.
Dagens planer blev återigen inställda, så blir att mysa med mamma framför en film eller två.

Var förövrigt inne på Bianco på torp idag, de hade 20% på alla skor, just bara idag och hittade fantastiska skor. MEN jag har inte pengar att lägga på skor, så det blev inga för mig. men ack så kär jag blev.

Har nämnligen fått en liten förälskelse för skor med kilklack. Så fort jag får pengar kommer troligen att dessa bli mina. Längtar redan!! <3 <3

vill tillbaks till barca..

Barcelona 2009





















/J


helt slut

fan vad allt har kråånglat idag :( träningen gick åt helvete och tvättmaskinen slutade funka m.m..ska bli gött som fan att sova ska ni veta. Nu måste jag springa ner till den där jävla tvättstugen som ligger längst ner i huset brevid och sen upp igen, fyfan vad jobbigt det är!! sen ska jag duscha sjukt länge och sen käka jävligt god kvällsmat. Kanske slänger in ett inlägg innan jag lägger mig, puss.

strumpbyxor: Bikbok
nagellack: H&M
armband: Glitter



/J

det blir aldrig som man tänkt sig

det blir verkligen aldrig om man tänkt sig och det har hänt mig allt för många gånger..jag orkar snart inte hålla på och gå runt och hoppas för när jag gör det så slutar det nästan alltid i katastrof, eller rättare sagt det slutar alltid i katastrof och jag går runt och mår skit. Tur att jag har den här dieten jag går på så jag har något att syssla med och tänka på nu när jag aboslut inte gör ett skit på dagarna. Tur oxå att min chef ringde och frågade om jag kunde jobba i morgon, så det ska bli jävligt skönt =) vid 12.00 kommer min älsklings fanny från stockholm hit och hälsar på mig och vi ska mysa hela dagen. Har saknat henne väldigt mycket och det ska bli skönt att hon kommer hit just nu.

Jag funderar allvarligt på att typ radera hela mitt minne så att alla gamla tankar försvinner, undra om man kan göra så..? det kan man nog inte.. måste bli dement först och det blir man typ vid 80.. kul. aja nu ska jag dra och spela fotboll vilket oxå ska bli gött för då sitter jag inte ensam hemma och stirrar in i väggen.

/ J





Easyline

nu blire Easyline (cirkelträning) på gymmet med hanna, men först en kopp kaffe och kanske ett avsnitt family guy :D
sen vet jag inte riktigt vad som händer, upptäckte precis att jag tydligen har tvättid 17-22 men det orkar jag inte :P Blir iaf träning nu från halv 11 till 1 och sen eventuellt en massa mys :) hihi


vill ha smooothie nuu!!
39kr på coffe roomer och du får den goaste ever :)



/J

syskonkärlek <3

sagan om skorna då alltså.
Vi gick in på din sko, vi båda föll för samma skor, det fanns bara ett par i 38 som vi båda har i storlek, jasmine testar, jasmine vill ha, nadine testar, nadine vill ha. nadine & jasmine börjar bråka om vem som ska köpa skorna. Jasmine frågar om det finns ett par till, det finns det och båda blir glada.

2 minuter senare.


nadine & jasmine börjar bråka om vem som ska ha det nya, otestade paret istället för de som hängt framme. nadine & jasimne lottar. nadine vinner det nya paret och jasmine blir arg.


de omtalade skorna som nu ägs av både mig och jasmine - din sko, 199 kr

Svarthårig



underbart

1. internet funkar inte hos mamma
2. jobbade hela lördagen
3. har inte varit hos pappa
4. jag har helt enkelt inte haft tid att blogga.

Sorrryyy kära läsare för att ni varje gång ni kikat in här inte har sett några nya inlägg, förstår eran besvikelse. men somsagt, har inte haft tillgång till internet. Jasmine har ju bloggat lite, tur det :)

I fredags var jag hos Jasmine på förfest, sen åkte jag hem eftersom att jag är mindreårig :D:D:D:D::D
på lördagen jobbade jag på käraste laxbutiken, som förövrigt är nyrenoverad. Fasen va fräscht! kom och kika vettja!
efter det hängde jag och alex med mamma och gudmor Anki, grillade och åt gott, spelade kort osv. mysigt helt enkelt.
söndagen var jag och jasmine på torp. Det blev ett par skor (efter mycket bråk och gap i affären, berättar i ett annat inlägg), ett skärp och hårfärg. Sen åkte jag och alex hem och kollade på Wallander och så kom therese och färgade mitt hår, jag är numera svarthårig ;) Bild på det kommer när jag får internet på min dator. Sen hem till hanna och kika film med underbara vänner.

Nu sitter jag och mamma hos Jasmine och lånar internet lite, jag har övningskört hit, fan va grym jag är!!! ska köra hem med, sen blir det middag med hela iran typ. Ikväll vet jag inte vad som händer. Ska hänga med mamma tror jag =)

Imorgon blir det mys(??) med mina favvvvvoriter. Ida & jonnaaa! :D vad vi ska göra vet jag inte, öppna för förslag..

Tråkigt, långt och intressant inlägg. Pusssssss


filmklipp from yesterday


gårdagens outfits



Jasmine


Kavaj: Julias
Linne: h&m garden
Shorts: Monki
Strumpbyxor: Bikbok
Skor: Bianco
Armband: Glitter





Nadine


Hatt: -
Tröja: Second hand
Halsband: Gliltter
Byxor: H&M
Skor: Converse / köpta i Florida





/ J&N

party like a rockstar

riktigt go förfest styrdes hemma hos mig i fredags :) tack för en sjukt nice kväll brudar!













/J

Grattis pappa!

Våran älskade pappa fyllde 52år i igår och detta firades med persisk mat och mys i fredags.

Älskar dig pappa, du är bäst.





/ J

nytt i garderoben

är denna fina tröja från H&M garden collection  - 79,50kr



/J


Carlings nytt

199kr kostar ett smalt armband, minns inte vad dom större går på men typ 249kr eller 299kr :)
riktigt coola, ska köpa mig ett smalt och det på bilden nedanför när jag får pengar..vet inte riktigt vad jag har gjort sen jag fick lönen den 25e.. pengarna är typ slut :(

Frank Dandy - 199kr







/J

busy woman

har haft fullt upp all day long så bilderna och filmklippet kommer i morgon så fort jag vaknat, jag lovar ;) PUSSSS



/J

SMILE!!

Är det bara jag som är superglad idag? så jävla skönt det känns, har inte haft den här känslan på hur länge som helst. åhhhhhh :D nu ska jag åka en sväng till torp med nadine, sen kommer korten från helgen ut på bloggen :) ha en sjukt nice dag hörrni :D pussssssssssssssssssss



/ J

ändrade planer

ändrade planer inför kvällen. ska sitta hemma i min ensamhet och glo in i väggen. Jag älskar livet
/N

natti natti

Imorgon ska vi fira pappa, sen blir det att umgås med Ida & Jonna. vad vi hittar på får vi se imorgon! :D

Godnatttttt
/N

svar på era frågor

Sara; Hur många år skiljer det mellan er eller är ni tvillingar?
Svar: Vi är inte tvillingar. Jasmine är född 1990 och fyllde  20 i Januari och Nadine är född 1993 och ska fylla 17 i augusti.

hemlig; Har någon av er haft analsex?
svar: yes det har någon av oss haft :P


Anonym; är Jasmine på g med någon?
svar: kanske det ;)

Prins Ali; Vill du komma till Skåne?
svar: Det vet man aldrig.

nicke nyfiken; shululu vad gillar ni för sorts killar? ;)
Svar: Nadine - svår fråga. Killar med humor och fina ögon ;)
Jasmine - jag gillar killar som inte bryr sig om vad andra tycker, hur han ser ut spelar nästan ingen roll. Bara det är en trevlig prick med cool klädstil ;) fina ögon + bra humor är väl oxå trevligt om personen har ;)


=); vad skall ni hitta på i sommar? jobb?
Nadine: Jag ska jobba på laxbutiken i sommar igen. I slutet av sommaren ska jag utomlands med min pojkvän. Annars inga planer, förutom att Sola & bada och ha det allmänt skönt! :D
Jasmine:
I sommar ska jag jobba på Carlings, dra till hultan, båstad och eventuellt magaluf i början av aug!!
Hoppas också på att få ett till sommarjobb så jag får in lite extra pengar ;)

Vad har ni för framtidsplaner?
Nadine: Jag har inga speciella framtidsplaner, när jag har gått ut skolan ska jag och Jasmine gå bartenderkurs ihop, planerat sen lååång tid tillbaka :)

Jasmine: Jag har så mycket jag vill hinna göra att jag snart blir galen. Funderar på att satsa på musiken och se vad som händer :)


Jasmine, vad skall du göra till hösten, resa,plugga?
Svar: Till hösten vet jag inte riktigt vart jag befinner mig någonstans, om allt går som planerat så är det inte i Sverige iaf. Väntar nog med att plugga, måste komma på vad jag vill bli först.. har funderat på polis men jag vet inte..stylist hade mer varit min grej, haha :D fårse vart jag hamnar. Tänker bostätta mig i New York någongång i mitt liv, frågan är när..


Hur ofta tränar ni och vad tränar ni?
Nadine: Jag tränar inte så jätte ofta. Men jag har gymkort på Motionshuset och tränar oftast två gånger i veckan. Innan har jag tränat fotboll & innebandy, men har förtillfället uppehåll i båda sporterna.

Jasmine:
Jag tränar på gym måndag,onsdag, söndag sen fotboll tisdag och torsdag = ingen träning fredag,lördag :)


har ni några förebilder, idoler?
Nadine: njae, det har jag väl inte direkt.
Jasmine: shit.. ne det tror jag inte.

Vilka låtar spelas mest hos er just nu?
Nadine: Oj, det varierar jätte mycket. Men just nu sitter jag och lyssnar på Rihanna - Rude boy.
Jasmine: Gör min dag med Petter och Magnus Carlson är riktigt go :)

Herman; Hej :D
Hejhej!! :D

Anonym; Vem är smartast av er två systrar? =)
Nadine: Utan tvekan jag ;)
Jasmine: aa, det är nog så.


Anonym; vad är svaret på x^2=10x-16=0 ?
Nadine; absolut ingen aning
Jasmine: Sådär ser väl inte en andragradsekvation ut? :P


Anonym; när flyttar ni hem till grims?
Det kommer nog inte att hända.

brunettaugust<3 ; hur många tänder har ni ihop ?
29 + 28 = 57

hur många hål i tänderna har ni haft som mest?
Svar: Nadine; Alldeles för många. godis <3 <3
Jasmine: har haft början till 11 hål samtidigt..men riktiga hål vet jag inte :P

emmy; Jasmine vad käkar du när du går på GI? kan du inte ge lite tips och goda recept?
Svar: Just nu så äter jag typ bara knäckebröd, ägg, bacon, kött, sallad, fetaost och havregrynsgröt plus en jävla massa frukt vilket man egentligen inte får äta.. Jo det klart jag kan göra :) kommer i ett inlägg i helgen :)

TM; Vem har störst bröst, rumpa och lillfinger?
Lika stora bröst, Nadine har nog större rumpa, Jasmine har nog större lillfinger ;)

Idahoo; är det sant att nadine tvingar alla i våran klass att rösta på eran blogggg ? :)
haha, kan stämma, kan stämma. ingen som lyssnar på mig ändå :(

johanna; Så Nadine, eftersom du så hemskt gärna vill att jag skall fråga en fråga, vad skall du göra under påsk?
Hej johanna! snällt att du kommenterar. haha. Jag har inga planer inför påsk. Ska vara med alex, Ida, Jobba, chilla och ta det lugnt! :D

Lixy; Hej, får jag fråga hur länge du bloggat?
Båda har väl bloggat fram och tillbaka i olika bloggar, men aboslut ingenting seriöst. Kanske i ett/två år.


/ J&N



home sweet home

Nu är jag äntligen hemma. Idag är det skärtorsdag och alla mina vänner ska festa, utom jag. Får se vad jag hitttar på ikväll. Ska ringa en sväng till JAsmine sen och se vad hon ska göra. Hon är nämligen på jobbet nu. Det är även därför inte svaren har kommit upp än. Hon ska svara på sin del när hon kommer hem =)

Nu är jag med alex, han duschar och jag ligger här och softar. Hoppas på filmkväll ikväll med härliga människor. får se på det. Annars blir det troligen bio för min och alex del.
/N

The winner takes it all


NU ÄR DET STOPP

Nu är det stopp med frågor. Svaren kommer ut inom kort.


Winner!

Japp, jag & penny vann 80;tals temat i våran klass. Resultatet kommer senare.: D

RSS 2.0