kvällscigg

nu blire kvällscigg med F, hörs imorgon!!!

puss/J


Dagens kloka ord..

"You change your life by changing your heart"



TIPS!!!

Rasmus Seebach – Natteravn ;)

Dagens outfit

ny byxdress - 299kr Ginatricot





/J

måndagens outfit


cp iphone

iphonen vill inte riktigt sammarbeta!!!
kommer bilder snart


I suck

Jaaa, jag vet , jag är usel på att blogga. Men i dessa underbara dagar har jag knappt suttit vid datorn. Jobbade lördag, söndag, och imorgon och på torsdag jobbar jag igen. Mellan det har jag solat och badat, spelat tennis och tagit kvällsdopp.

Kom precis hem från stranden nu med mamma, BM och alex. Ikväll blire goe middag och sedan troligtvis kvällsdopp igen med baaaby <3

/N

ang bikinin

Frida om my hultischiiiiicks!!!:
jag dör vad fin bikini! vet du vart den kommer ifrån? =)

Svar: Vet tyvärr inte vart Miranda har köpt den, men kan fråga ;)



skeppan

drar till skeppan med nätaly nu, torp senare och kanske gym =)
hörs later

puss


hej

vaknade som sagt upp i Thereses bil imorse efter en minst sagt händelserik natt.
Både bra som dåligt, men that's life :)

jag är helt jävla död efter helgens festligheter så i veckan ska jag bara sova.
nu blire True blood och lite mys, tjaaarå =)








Dagens filmklipp

kommer från igår, haha..



/J

bovall here I come

Kommer tyvärr bli lite inlägg i helgen men bilder och lite annat smått och gott kommer eventuellt på söndag om jag inte är allt för död...:P

nu sticker jag snart till bovall, hoppas ni får en grym midsommar ;)

PUSSSSSSSS / J


toa filmklipp

miranda tkt jag skulle lägga upp det här filmklippet och vad gör man inte för sina vänner liksom ;)

nu ska jag sova, har en hård helg framför mig ;) TAGGAAAA!!!
hörs i morgon ifall jag hinner, pusssssss /J



my hultischiiiiicks!!!

love u girls







Dagens





/J

Dagens filmklipp


igår

igår låg jag i min säng heeeela dagen och lipade till en sjukt sorglig film, sen fick Emelie och Linn med mig till Torp för lite shopping och mat på donken. Jag var faktiskt allmänt otaggad på allt men gick iaf med ut senare på kvällen och hamnde faktistk på en riktigt skön förfest med förredetta kollegor på skeppsviken. Blev lite kubb spel och mängder av akolhol så det var riktigt nice. Jag och Emelie stack hem till mig en snabbis innan vi drog till trägårn och tjötade på min balle, trevligt trevligt :D här kommer lite kort














/J


jäz

filmklipp och lite annat kul kommer snart, ska bara packa och duscha ;)

/J

where are yooou?

ja, den stora frågan är var Jasmine har tagit vägen? hon är usel på att blogga nu, tillochmed jag är ju bättre ;)?

Komigen nu Jaaaaasmine, var är alla filmklipp???

kära vänner

Har en hel del att visa er ifrån gårdagen, massa sjuka filmklipp och jätte många roliga kort.
Vi hade ju en riktigt rolig personalfest igår, vi på laxbutiken. Bussen tog oss till hemlig ort och ingen visste vad vi skulle göra. Tillsist efter en skön bussresa med lite alkohol så stannade vi på gökboet i Göteborg. Fyfasen va roligt vi hade.
Sumobrottning, Toalettrace, tjur ridning och en gren till som jag inte vet vad den heter. Bilder på allt kommer att komma upp så fort jag hittar min sladd.



Hoppas ni har det jääätte bra nu när vädret är kanon i stora delar av landet.
/N

ho ho!


Carlings

jobbar på carlings idag mellan 14-20
kom dit och fynda på rean!!!!

hörs senare

pusssss / J


filmklipp

tänkte lägga upp ett filmklipp där jag sjunger let the music play med jordin sparks men får inte till det riktigt känner jag.. kommer inom kort iaf :D



/J

ist för att

gå ut och springa så ska jag nu gå ut och gå med Emelie.
kanske hörs later

pusssssss


mys i gbg









/J

yr och illamående

måste börja käka lite bättre asså, höll på att svimma när jag ställde mig upp imorse..aja, hoppas det går över.
nu har jag precis duschat och ska snart sminka mig och fixa håret :) blir en tripp till Göteborg idag för att träffa Anthon som jag inte träffat på över ett år!! Myselimyspys kommer det blir och gött väder är det oxå!!!! Ikv vet jag inte vad som händer, funderar på att antingen gå ut och springa, städa min lägenhet, ladda ner senaste avsnitten av True blood och bara dö i sängen, eller åka hem till mamma.. hm.. får fundera lite.

Hörs om ett tag

/ J


haha jäävar vad gammal bild men typ den ända jag har på mig och min kära vän.



colorblind


ifall ni någon gång skulle sitta i ett kolsvart rum och tycka jävligt synd om er själva så skulle jag inte tipsa er om att samtidigt lyssna på den här låten Counting Crows – Colorblind. Yes, det är exakt det jag gör just nu och tankarna bara snurrar och gör mig galen (som vanligt). Låten gör att man blir jävligt deppig och jag fattar inte varför jag lyssnar på den egentligen, borde typ slå på Kings Of Convenience – I'd Rather Dance With You istället och tänka tillbaka på den kära gymnasietiden...men nej, just idag och just nu så känner jag för att deppa lite =) ska snart gå ut på ballen och röka min sista cigg ever och sen lägga mig i sängen. Jag blir galen på mig själv, jag vill seriöst typ bara slå mig riktigt hårt på käften. Ibland önskar jag att jag aldrig träffat vissa personer, men iofs så väljer man det man väljer att minnas..frågan är bara vad man ska göra av alla underbara minnen personen skapat och lämnat efter sig..får nog slänga dom i soptunnan som jag gjort med både numret och förhoppningsvis snart alla känslor. Får sluta facestalka känner jag...mår bara ännu sämre när jag ska hålla koll på allt.

seeya!





kom på att

jag grillade hos stadium sandra i torsdags oxå :D







och att min kusin var på besök :D


outfits




sistersT


veckan i bilder

såå, förlåt för kass updatering från min sida.
här kommer iaf lite pics från veckan som varit.

I onsdags efter jobbet styrde jag förfest och sen drog vi alla till trägårn och hade det trevligt :D jag hade även efterfest och somnade kl 06.00 och var galet jävla cp trött dagen efter..men orkade iaf ta mig till Ljungskile för att bada och grilla med mina kära vänner.





sen på kvällen så hängde jag med Nadine, Alex och Hannes =) vi spelade tennis och tjööta. Nadine hann somna
framför fotbollen en snabbis oxå.. haha!!



sen blev det fredag och mamma bjöd alla barnen + Alex, Elina, Conny, Osvald och Erik på svin god middag ute i Bräcke. Efter den goda maten så drog vi några stycken till turisten där Maja och hennes band spelade och blev cp fulla :D







vid elva så drog jag till uddevalla och gick på kullgrens med twinseen, trevligt som fan var det!! :D
vi råka sitta på donken i typ två timmar och jag blev typ förföljd hem av en galet dryg kille som vägrade lämna tillbaks mina nycklar som han hade råkat fått tag på och jävlar vad förbannad jag blev :P när jag äntligen lyckats få han att lämna tillbaka dom så var klockan 04.00 och jag skulle upp kl 07.. gaah!! jobbet gick iofs bra men var galet segt att gå upp..sen idag har jag bara jobbat och varit hos min kära mor.

/J





hej

håller på att lägga in alla kort från veckan på datan, bilder och filmklipp är på g ;)
/ J

Stockholm 14-16/6


Äntligen påväg!!

Äntligen framme :)



Harald, Henke, Hugo & Hulda


Harald kommer snart och bor hemma med mig & mamma, möjligtvis även henke.
Visst är dom underbara? :D
/N

nu är vi....

nu är vi påväg hem jag och alex, efter tre underbara dagar i Stockholm.

Berättar när jag kommer hem och lägger även ut kort, antingen idag eller imorgon.
/N


jag & molly, just nu

godnatt

sitter och gäspar sönder så ska gå och lägga mig i min sköna säng.
Imorgon gym plus lite annat smått och gott!!

tjaaaaaaaaa





Hultsfred!!

jag vill åka nu nu nu nu nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


saknar gånger tusen





/J

tog mig ut ändå

haft en sjukt grym dag på skeppsviken :)









'

/J

We no speak americano

grym låt!




on our way

Nu är vi påväg, klockan är 08.22 och vi är framme i stockholm om ca en och en halv timma. Tåget gick 05.40 och jag är mega taggad på att slösa pengar! :D

<3

trött på allt

Jag är as trött på att behöva tävla om allt hela jävla tiden men livet kommer ju alltid att se ut så, tyvärr. På jobbet säger dom att den personen som säljer bäst får mest tider, på fotbollen måste man verkligen ta i allt vad man har hela tiden och försöka vara bättre än alla andra för att inte bli bänkad (som jag blev idag). Jag kan ärligt säga att jag blev jävligt irriterad och galet otaggad på match när jag såg att jag inte var med i start elvan. Tycker jag har gjort bra ifrån mig på träningarna och tränaren har själv sagt det till mig och så kommer man till samlingen med humöret på topp och taggad till tusen för att slå vallen men taggen och självförtroendet sjönk ganska rejält. Jag höll på att brya ihop...att bli bänkad just idag kom jävligt olämpligt och jag var hur nära som helst på att börja gråta...motgång efter motgång, jag blir galen på mitt liv. Fan vad jag är trött på allt, helst seriöst..det är ljust ute men jag har dragit ner alla persienner och sitter nu i soffan och tycker synd om mig själv för att jag inte duger varken till någon eller till något.

Jag har alltid trott att jag är tjejen som inte bryr sig om vad någon tycker och har ett självförtroende som få människor har, men så är det inte. Sen jag började jobba på Carlings så har det hänt något riktigt konstigt med mig och jag tror det har med tävlandet och det ständiga jämförandet med andra att göra. Fan, jag måste sluta bry mig och börja ta en dag i taget och inte tänka så mycket på vad andra tycker utan bara göra saker som jag tycker är roligt. Jag verkligen älskade att spela fotboll i typ februari/mars men nu vill jag bara sluta..jag älskade mitt jobb förut men nu känns det inte alls roligt att gå dit längre. Jag känner inte för att träffa någon eller gå ut och festa..vill seriöst bara typ läsa en bok!! vafan har hänt med mig...en flytt nu skulle sitta som handen i handsken..

godnatt / J








Stockhooolm

Vet inte om jag någonsin berättade om studenpresenten till alex.
Det var iallfall att vi ska åka till stockholm ( IMORGON ) och shoppa som dårar, på tisdag ska vi på gröna lund och på onsdag eftermiddag åker vi hem.

Idag har jag packat, städat och sovit, trots att jag är mega sjuk, Hur skönt som hellst iallfall. Nu har jag precis skrivit ut biljetterna och snart ska vi åka till pappa och äta. Sedan se om jag har krafterna till att lira lite tennis.

Bilder på allt jag köper kommer att komma upp när jag kommer hem :)

/N

Dagens filmklipp



kommer mer kort och filkmklipp imorgon, hållerpå att somna ;( Pusss


Liseberg

Eftersom Miranda snarkade så ofantligt mycket inatt så vaknade jag upp på min soffa imorse..
klockan 07.20 till och med.. var tvungen att ta mig till personalmötet på torp som började kl 09.00 :)
Vi snackade lite och fixade i ordning sommarean!!! 50% på nästan allt!!!!!! :D kom och shoppa :)
sen drog jag till Liseberg med Julia, Axel och Calle och hängde där heela dagen och faan vad roligt vi hade :D jag är hes nu :( Balder i mitt hjärta!!!!! Gasten gör jag ALDRIG om...var verkligen hur rädd som helst och höll nästan på att börja gråta.. typ ;) En riktigt grym dag iaf, var skönt som fan att åka ifrån från Uddevalla några timmar :)











/J

Dagens filmklipp


memories

jag har så jäävla mkt kort på min dator, måste sätta igång och radera snart..
tänkte visa några gamla sköna bilder för er :D vilka jävla minnen asså.. sinnes!!



jag och carl hemma hos sara för några år sedan



Ayia napa 2009 slår allt!!!



grym dag/kväll på bodele förr förra året!!



I somras var moe på besök, mycket revligt :D miss uu my friend!!





Jag och fanny i Barcelona 2009!




Kommer aldrig att glömma denna förfest hemma hos emil.. minns du miranda?? haha



klassresa 2009!!!!!



fest hos milla 2007!!!!



Kap verde 2008!




Florida 2009!!



/J


food

jag dör snart av hunger!!!!
ska bara käka ngt sen kommer lite inlägg :)


tips

Isak Strand – Pick Me Up


-

I could really use a wish right now..


idag

har jag hängt med bulle på torp och införskaffade detta fina linne från Gina :D



och hade på mig detta



och min fina vän såg ut såhär



och tillsammans var vi bara så sjuukt vackra!



sen drog jag till motionshuset och bättrade på kondisen och efter det sprang jag snabbt hem och duscha och åkte med hanna till ljungskile för film med mina favoriter.

här sitter jag i väntan på bulle inne på ica



sen kom godden med sina nya brills



vi handlade lite gött och åkte hem till bulle och lagade varma mackor



nu sitter jag vid datan och lyssnar på adams spellista på spotify.
har tyvärr inget kort på det ;)

/J

segast i stan

eftersom min syster tydligen inte orkar svara på mina sms så kommer hetaste hunk listan eventuellt i morgon istället...

hihihi

/J

matteprov - check!!

Idag gjorde jag mitt sista matteprov i matte B kursen och har numera godkänt i det. skön må jag säga. Inte mer matte för mig på ett tag nu va....
Imorgon ska jag till skolan och göra mitt sista prov, trots att jag mår lite sådär eftersom att alex har smittat mig med sin förkylning och möjligtvis även gett mig feber. BORING.

MEN på fredag är det skolavslutning, vilket innebär för oss som börjar trean att det är vårat SISTA SOMMARLOV... åh fy fasiken så gött. Börjar redan tagga inför studenten, wohoo!

Uddevallas hunkar var det jaaaa, hm. Jag och Jasmine får nog prata ihop oss lite om det här innan det kommer upp på bloggen, finns ju många snygga hunkar att diskutera ;)

Bjuder på en sålänge, dock inte från uddevalla. ;)




hetaste hunkarna i uddevalla

tänkte bara meddela att sistersT nu här med kommer börja lista olika roliga saker här på bloggen.
imorgon blir det tillexempel uddevallas 10 hetaste hunkar ;) hahaha, vet att vi är jävligt omogna men fan, så länge man har kul och ni fortfarande läser så spelar det ju ingen roll? ;)

ni vill inte tipsa om något roligt vi kan lista om?

fundera på den och håll utkik på bloggen i morgon
nu: The last song

fan vad jag kommer grina.....



tips

tänkte tipsa om min kära vän oskars blogg
http://osandstrom.tumblr.com

gå nu in där så han får lite läsare ;)



Dagens filmklipp

väcker många frågor i mitt huvud

1) vilka är det på filmklippet?
2) vem fan har lärt dom dansa sådär brutalt fult?
3) varför dansar bara dom och inga andra?
4) vad har killen i vitt linne runt handleden??
5) vem är det som säger "ska jag gå fram och knulla dom i röven?" haha
6) visst är det snygg martina man ser i slutet? ;) olalala!!!!


Jasmine listar

The Kooks måste ju vara det bästa bandet i hela världen!!!!!!!!
tänkte tipsa om några bra låtar, och missa inte filmklippet gott folk, han är ju bara så jävla grym! Så sjukt begåvad kille.


The Kooks – Sway

The Kooks – I Want You

The Kooks – Do You Wanna

The Kooks – Gap

The Kooks – One Last Time (samma låt som i filmklippet)

"ABCDEF and G
Oh that reminds me of when we were free"


hur klockren mening är inte det? sick!!


Today´s



/J

kött

kött är gott och det grillade vi idag, mummmmaaaa!!!!





Simmes student 2006

Loooong time ago.


idag

idag har jag städat, jobbat och fikat.
nu ska jag....röka!!!
min första cigg idag faktiskt, blev så jääävla glad när jag hittade den i väskan i morse, så nu ska jag ut och njuuuuta!!! Jag ska försöka sluta, men vem säger inte nej till en pers cigg såhär på kvällskvisten? :D
not me!!!!!

guten nacht (?)


pussssss!!!

/J

söt?


Jäz



fråga mig inte varför jag alltid har armen på huvudet när jag ska ta pose kort på mig själv..
känner mig so fucking handsome när jag gör det bara :D

älskade broder

Äääntligen har våran bror kommit ner från Umeå och ska stanna här hela sommaren :D
vi har saknat dig Simon!!!!



Dagens filmklipp

så sööööt!! :D





lost.s06 <3

ska lägga mig i sängen nu och titta på det allra sista avsnittet av lost. Känns rätt sorligt om jag ska vara ärlig, min favvo serie ju :( aja, snart börjar True blood :D

seeeyaaaa tomorrow!!

Pusssssi

/J

CARLINGS UPDATE!!!


filmklipppp

håller på att ladda en ny Carlings update på youtube!!!!!
kommer snart ;)

outfits









/J




fiesta!!

vet inte riktigt vad som hände igår men full blev jag iaf, riktigt jävla packad..haha.
Mådde inte bra imorse när jag vakna, trodde seriöst jag skulle dö.. usch!!
Men roligt hade vi, iaf det lilla jag kommer ihåg :D


(bild från yesterday!!)



/J

laaaaaaax

Gårdagen var grymt härlig med Jääz. chill på kp hela dagen och njöt av det underbara vädret.

Idag däremot var det jobb som gällde. Skulle egentligen inte jobbat idag med jobbade för Tobias i disken, så det var lugnt och skönt, nästan inga folk alls (förutom de sällskapet på 100 pers som kom en timma innan vi stängde). Hade dock hällre velat vara ute i solen nu när det ska bli sämre väder i veckan.

Nu ska jag chilla med alex och göra ingenting.

/N

Dagens filmklipp


Nytt från Carlings!!

Kille - These Glory Days




veckan i bilder


















Grattis kära vänner på studenten!!!








grym dag!

har haft en riktigt grym dag med Nadine :) vi har grillat, solat och badat på kungsparken all day looong!!
sen åt vi middag hemma hos pappa och nu sitter jag här vid datan och myser :)
här kommer lite bilder :)









/J&N

STUDENT!!

måste sticka och möta malin nu, det blir student hela dagen. kort kommer i morgon ;)
pusssssi

skeppsviken

sista lektionen idag spenderades på skeppsviken och kubb med klassen. Det var mycket roligt och oerhört skönt i det underbara vädret.

Jag, Penny & Jonna stannade kvar där i 8 timmar, sen tog jag bussen hem. Nu är jag helt slut efter en hel dag i solen (blev till och med ett dopp i havet). Vid 7 kom Jossan, Karro, Hanna, Josefine och Anna + 3 killar. Blev lite godricka, grill för vissa och massa mys.

Imorgon tar alex studenten och ääääntligen kan jag få berätta om min present till honom. Längtar så! :D

Nu ska jag sitta här vid datan och leta efter ett par skor till i morgon, tänkte ta mig en snabbis till torp om jag hinner.
Har tyvärr inga bilder från idag, men lägger upp en skön summerpicture ändå! :D

bild från Afrika (Kap verde)


Dagens filmklipp



sry för kasst ljud i slutet, nadine som håller för mikrofonen :P

förvirrad

Kan verkligen inte sluta tänka på hur sjukt jävla bra mitt liv hade kunnat vara just nu.
Nu känner jag att det bara är jobbigt att vakna på mornarna..

slänger upp dagens filmklipp men sen blire inga fler inlägg.
godnatt










RSS 2.0