Diplom

kolla här dååå :D




två outfits




seg i kroppen

förstår inte vad det är med min kropp idag.. jag var pigg imorse men nu känner jag mig som en spagetti :(
måste ta tag i disken snart...ska det inte vara skönt att vara ledig? skit dåå, sjukt sliten..


älskling kom hem och ta hand om mig :(!!



hard work work!!

hej på er

Jag sitter just nu och väntar på att big brother ska börja sen blir det prison break maraton tills jag somnar.
Jobb imorgon 08-15 till 18 sen utgång - äntligen!!

Måste bara säga att jag inte alls fick med mig mycket hem från den nya kollektionen för allt var nämligen nästa slut..
så himla typiskt när man väntat i flera månader!! men men.. lite köpte jag allt, tänkte visa er imorgon eller på söndag.

Kanske hörs senare, nu börjar bb

puss!


vi sitter i samma bil

fick stå vid kaffemaskinen idag på jobbet och imorgon öppnar jag själv för första gången :) känns ändå rätt bra!
Gjorde världens godaste lattar och cappos idag oxå, fick typ till hjärtan!! Efter jobbet så tog jag tuben hem och gjorde mig en macka sen blev det en snabbdusch. Nu har jag precis sätt färdigt på bb och ska snart hoppa i säng, imorgon väntar jobb 08-15 :) jippii.. efter det ska jag typ springa fort som fan till h&m för att få med hem så många plagg som möjligt från nya kollektionen!! bloggar om det imorgon :) godnatt.




jobb

drar till jobbet nu.

Hörs kanske ikv! PUSS


lunch




bo kaspers

sitter just nu i våran nya soffa och lyssnar på Bo kaspers orkester. Känns mig faktiskt lite deppig idag, kan bero på att vädret är grått och tråkigt..

jobb idag 16-20:45... det ger mig typ 250kr efter skatt.. blir knäpp snart. Ska söka jobb på coop här nedanför senare i veckan så jag kan ha möjlighet att lägga undan iaf lite pengar i månaden.. Espresso house är grymt men ger mig inga pengar alls. Nä nu får jag byta musik så jag blir lite glad innan jag börjar. hörs later
puss


umeee


















älskling

Jag är så himla glad att jag beslutade att flytta från Oslo till Stockholm. Har faktiskt inte ångrat mig en ända sekund, kan kanske bero på hur mycket jag älskar robin. Jag känner det mer för varje dag som går, jag är så otroligt förälskad. Något som jag tycker är väldigt viktigt i ett förhållande är att man har kul tillsammans och det har jag och robin, hela tiden. Nu börjar våren komma och snart är det sommar, jag längtar så mycket tills vi åker utomlands tillsammans, eller bara åker till Skärgården, går ut och grillar på bergen, badar, hänger på catalinagränd eller vad som helst. Jag vill göra så mycket saker med robin och jag vet att allt vi kommer att uppeleva tillsammans kommer att skapas till underbara och livslånga minnen.


Jag älskar dig



umeå open

Förlåt för att jag inte skrivit något på några dagar, har haft fullt upp. Jag och sis var en sväng till Umeå ons-sön och hälsade på våran bror och hans flickvän!! mycket, mycket trevligt :D håller på att ladda upp lite kort nu som jag tänkte visa för er här på bloggen :)

RSS 2.0