Maskinen - Gatan upp



Sköööön låt till kvällen kanske? SUP LUGNT ;)

Nyårsafton

Idag är det nyår. Det ska jag (Nadine) fira i Grimsmark tillsammans med mamma, tomas, alex, faraz & mammas moster + familj, + 4. Blir fjorton stycken. Kommer nog att bli roligt. Har dock ingen kamera, men jag tar nog mammas och lägger upp bilder imorgon eller sent ikväll. Jasmine har andra planer för kvällen och det skriver väl hon om sen när hon kommer hem från Carlings, där hon jobbar till klockan 15.00 idag.

Förövrigt snöar det oerhört mycket idag, har kommit kanske en halv meter, haha. GALET.
Nu ska vi äta renpaj, pyttipanna och sallad.

Skriver mera sen. Looove

tacos

Nu har vi kommit hem från stan, lekt i snön en massa, grillat wook och ätit ute i snön & spelat familje geni, jag vann IGEN! fan va jag är bra, barnfrågor igen dock... =) Snart ska vi äta tacos och ikväll ska vi nog bara ta det lugnt och kanske kolla på film eller något.

Nu har äntligen alex kommit också, guuuu så mysigt ^^,

Imorgon är det nyår, vi ska ha fest på bönhuset (haha), kommer nog bli jätte bra.

Skriver mer ikväll, har inget speciellt att skriva om för tillfället. Kanske lägger upp bilder på vad jag har köpt på stan, idag. Sålänge får ni en as skön och mysig låt av mig.
Lot's of Love /nadine

Flygplatsen nästa.

Nu sitter jag här i tvättstugan och har precis sminkat klart mig. Igår färgade Victoria mitt hår, det blev svart typ, men de viktigaste var att mina oranga slingor försvann, och det gjorde dom. Så jag är nöjd.


Nu om ca en kvart ska jag och mamma åka till flygplatsen och hämta min käraste alexander och min underbara lossas lillebror, Faraz. Sen om det inte är allt för dåligt väder ska jag få gå en timme på stan, AAAAWESOME. ska köpa mig ett par skor som jag har kollat ut hihi, och kanske något mer förståss.

Idag har jag på mig en jeansskjorta från monki (Ja, jasmine har en likadan, jag köpte min först), typ lacktajts, min svarta underbara halsduk och mina ringar.


sömn

blir nog inga fler inlägg ikv, nu ska jag duscha och sen städa lite. Jobb på Carlings imorrn 12-20 sen ska jag och Therese handla till mat till nyår =) så det får bli nadine som bloggar under dagen igen, om hon inte har allt för mycket för sig så att säga ;) Godnatt...

ps: Någon annan som såg When a man loves a woman på kanal 5? jag grina hela tiden..

egentligen så hatar jag vintern och vill bara tebax till Ayia napa och värmen.. menmen nyår kommer bli nice, och snart äre vår....typ





Lot's of love / J



David after dentist

haha lille vännen...




Älskar dig










Om mig.....!!

Ja, fick just ett meddelande på msn om att jag hade fått en uppgift på bloggen. Ska tydligen presentera mig ?!

Nadine Tehyrell heter jag dåva, bor tillsammans med min pappa och hans nya fru + son i ett hus i Ljungskile. Min mamma bor här uppe i Norrland, men är påväg neråt och ska bo med mig (yiho). Jag är 16 år, alltså född 1993, men supersmart som jag är har jag gått upp ett år i skolan och går alltså tvåan på gymnasiet.
Jag läser Stylist linjen som den kallas, och jag orkar inte riktigt gå in på vad de innebär, men i princip allt som handlar om "skönhet" utom att färga & klippa hår. ;)

Jag har en underbaar pojkvän som jag har varit ihop med i snart tre år och som för övrigt kommer hit imorgon (!!!!) Bästa vänner, hmm...... Helt klart brudarna i klassen, extra plus till min älskade Jonna som är supersötis (saknar dig!) Brukar spendera min fritid i Jasmines lägenhet, alltid lika uppskattat av både mig och henne.
Jag har ett stort intresse för sport, älskar innebandy mer än allt annat, men lirar inte för tillfället. Syrran och jag har precis börjat i fotboll igen och ska typ spela cup i Januari.
Jag älskar att shoppa, och mina pengar försvinner såfort jag får dom. Lite tråkigt, men kläder & skor är alltid kul.

Jag älskar tv-serier, absoluta favoriter : One Tree hill, Gossip Girl, 90210, Grey's anatomy, True Blood, Entourage & massa  massa mer. Jag älskar att läs också, tro det eller ej, händer absolut inte ofta, men när jag är hos morsan läsar jag alltid ut minst en bok. Älskar Lars Winnerbäck, men lyssnar nästan på all olika sorters musik.


Sjuuukt långt inlägg, står troligen inget intressant, men men, sånt är livet, RIIIIGHT?

Badtunna

Här i Norrlands skogar är det - 17 grader denna kväll, vi fick för oss att ta ett bad i tunnan. Pictures...




/Nadine

About me

haha nadine, klart jag inte har försvunnit, jobbar bara så jävla mycket just nu så jag hinner tyvärr inte skriva så mycket. Men några inlägg ikv ska jag allt hinna med =) jag har kommit fram till vi inte har presenterat vilka vi är än. Så här kommer lite fakta om mig ;)


Jasmine Tehyrell är mitt namn, en sjungade brunett från västkusten ;) 19 år gammal, fyller 20 nu i januari!!!!
Jag ÄLSKAR att sjunga och lyssna på musik, det är mitt stora intresse här i livet. Haha ni får ta våra kära filmklipp med en nypa salt.. vi sjunger bättre egentligen, haha! Ett annat stort intresse är kläder, lovar att jag ska bli bättre på att ta dagen outfit kort ;). Var sjuukt nöjd med dagens outfit faktiskt som bestod av nya klackar från monki, lack leggings, jeansskjorta, svart linne,  hatt, döskallering, och massa halsband!!! kanske lägger upp en bild sen om jag har tid ;) Jag jobbar just nu på Carlings i Uddevalla och lyssnar på rockmusik hela dagarna, riktigt nice faktiskt. Jag gick musik på gymnasiet och vill gärna syssla med det i framtiden. Men nu ska jag jobba på Carlings ett tag och sen dra iväg och resa ;) Vill så jävla gärna till New York, möjligheternas stad, men det blir lite senare i livet. Nu i sommar kanske det blir bartenderutbildning och sen eventuellt dra och säsona någonstans, kanske i Ayia napa ;) Jag har två riktigt goa syskon, Nadine då haha och våran kära bror Simon 21 år ;) Jag är singel förtillfället, tror jag iaf.. vet inte riktigt, haha! Jag har sjuukt underbara vänner men tyvärr så är vi just nu på väldigt utspridda platser, menmen.. blir väl så efter gymnasiet, alla går åt olika håll. Ja.. vad kan man säga mer.. serier jag följer: True blood, Skins och Lost typ.. :P ska kanske börja kika på Gossip Girl för att alla andra gör det typ.. :P Jag har piercing i naveln men ingen tatuering, dock funderar jag på att tatuera mig, det ska stå
"Even when I'm wrong I'm right" någonstans på kroppen ;) Något annat ni vill veta om mig så är det bara att fråga ;) hörs lite senare, Lot's of love / Jasmine



Mini-shopping

Igår blev det ens sväng till Toms kläder i Ånäset, jaga köpte ett rött läppglans och lila & rött nagellack. Nu har vi precis klätt på oss (vi tjejer i huset, Jag, Mamma, Annelie & Victoria) för nu ska vi åka till Robertsfors och kolla på Lords och systemet. yiho.


Imorgon kommer Alex & Faraz :D

Godnatt!

Nu tänkte jag & Villfred säga godnatt för idag. Kommer absolut tillbaka imorgon och bloggar massor (om jag har ngt att blogga om), hoppas även att Jasmine slänger in något inlägg. Tror hon har försvunnit..!?!??!


Kollade precis klart på Sandor slash Ida, tänkte att efter jag har sett klart de svenska filmerna jag har på min dator, ska jag lista dom åt er och säga vilken som är bäst, Kul va? :D Jag har redan en favorit, men säger inget. hihihihihi

Natti babes.

Kusinträff

Idag har jag köpt hårfärg, blev två stycken eftersom att jag har så extremt tjockt hår. Dubbelt så dyrt, men hellre det än att vara fläckig i huvvet ;) Nu återstår bara någon som kan färga det på mig.


Idag kom mammas syster hit med sin familj. alltså mina kusiner, mycket trevligt. Vi har mest chillat, varit ute i snön och spelat familje geni! Jag vann, iallafall en omgång, när mina andra kusiner körde med vuxenfrågor och jag med barnfrågor (a) hihi.

Nu ska jag vara lite social med släkten. Bloggar nog senare. Hoppas att Jasmine gör det också.
Lot's of love /Nadine

massor med snö.

Jag & mamma hade en tråkig dag igår, så runt 20.30 bestämde vi oss för att gå ut i snön, då hade de äntligen slutat att snöa. var ute i ca en halvtimme, perfekt till filmen som vi skulle se :)

Idag har det börjat snöa igen, och det ska de göra i ytterligare några dagar.







Bevis på att vi har snö upp till höften på mig... inte de roligaste med snö kanske, men massor gånger bättre än med slask.

Göteborg med Therese

God morgon alla söta =)

just nu sitter jag och dricker kaffe framför teven och ska snart gå ut i det kalla väget för att komma med tåget 10,09 till Göteborg. Jag och Therese ska fynda på rean och jag ska framförallt göra göra av med mina presentkort på monki. Andra affärer som Topshop, Beyond and retro, Zara osv ska vi oxå besöka =) Jag kommer hem klockan 21:00 ikv så nadine kommer blogga under dagen ;) hoppas alla får en super bra dag, puss puss puss!!

Lot's of love / Jasmine





Mode 2010

såhär kommer modet se ut 2010 enligt någon sida som jag inte minns namnet på, haha!
Jag tkr det ser väldigt bra ut, speciellt flätan där på sidan! Om ni inte visste det så ska jag och nadine skapa ett eget klädmärke inom en snar framtid. haha kommer bli mycket spännande men vem vet.. ni kanske se märket SistersT någonstans snart ;)








Lot's of love / Jasmine

forever21.com







ca 430 kronor för allt. Får först & främst ta mig en runda på stan och se om jag har pengar kvar. ;)

Bräcke

Japp, som några kanske redan vet ska äntligen våran Mamma flytta till Ljungskile igen. Det gör hon redan den 9 Januari.
Hon har skaffat sig en söt stuga som vi håller på att bygga ut och renovera till ett året runt boende för mig och henne. Kommer bli alldeles perfekt. Idag har vi valt ut kök och alternativt badrum!





Jag tror att det kommer att bli alldeles perfekt.

Lot's of love/ Nadine

mycket händelserik annandag.

Dagen började med att vi skulle åka hemifrån kvart över 8 in till Umeå för att lämna Jasmine på flyget. Det började redan här, Olycksdagen.. De var försenat en halvtimme, ingen stor fara så, men drygt att sitta på flygplatsen i en timma (såg iofs Anja Persson på plats!!!) men det var helt ok eftersom att jag hade bra sällskap av Jasmine, Mamma & Tomas. Sedan när hon fick gå på åkte jag, mamma och tomas till stan för att jag ville köpa mig ett par skinnbyxor på monki. vilket jag gjorde, plus en jeans-skjorta <3

Sen påväg hem ringer pappa och säger att jasmine fick landa på Arlanda istället för Bromma och sedan ta buss till Bromma för att ta nästa flyg (det tar inte slut här! men jasmine får berätta mer om det.)

Vi är snart hemma och är vrålhungriga, då ringer Tomas mamma och vill att vi ska komma dit och fika. Som tur var lagade hon mat åt oss (julbord <3) och sen drack de kaffe och så.

Äntligen hemma vill jag och mamma vila lite, men ingen av oss kunde sova. Jag satte mig och skrev ÄNTLIGEN klart min läslogg, medan mamma började baka en kaka till nyår. Jag gick och hjälpte henne med att hacka hasselnötter. När smeten tillslut var klar fick jag slicka skålen <3 <3 <3 BUMS, på 30 sekunder fick jag världskli i halsen och ville bara öppna upp allt och klia hela året typ. Sa till mamma, fick en tablett, ringde sjukvårdsupplysningen, som säger "Åk in till akuten på en gång". suck och stön, vi drog till akuten, en timmes väg dig och en timmes väg hem och en timme där. Och inte nog med det, DET VAR SNÖSTORM, så man såg fan ingenting på vägarna.



Men det var inget allvarligt iallfall, en "korsallergi" tydligen eftersom att jag är allergisk mot hundar också, fick en äcklig tablett och åkte hem sen. sjukt onödig resa eftersom att vi hade samma tabletter hemma. Ja ja, långt och ointressant inlägg kanske, men nu vet ni iallfall varför varken jag eller Jasmine har uppdaterat idag.

Lot's of Love /Nadine

sryyyy

Haft så enormt mycket att göra idag så ingen av oss har hunnit att lägga upp jullåten, förlåt!! nu ska vi se hipp hipp hora, haha det var sjuukt länge sen! Fick panik när jag såg en stund av den förut, huvudrollen spelar så otroligt dåligt.. men aja, kommer bli mysigt iaf! I morrn åker jag tillbaka till västkusten och den 27e december till 5e januari blire jobb på carlings! fett med caaash!!!! Julen har vart super duper bra med många fina klappar speciellt den från våran bror.. som vi inte fick av i år, haha! gubben <3 men men.. HEJ PÅ ER!



Lot's of love

/ Jasmine



halluuu i det bluuu

sitter här nu med guran och klurar på julvisan som vi lovat er att göra.. snart kommer den viskas sexigt i ditt öra.. håll ut så får ni höra!! PUSSSS


gästbloggare 1 & 2

Mazoud, gästbloggare nummer 1.

Shole, gästbloggare nummer 2.




HA EN BRA KVÄLL.
/ N & J

GOD JUL

hej på er! Här kommer en liten julhälning från norrlands skogar..

Lots of love / Jasmine och Nadine


julklappar.

Ska klicka hem lite julklappar till mig själv hade jag tänkt. Om ni får välja två? vilka????




<-- min favorit <3



/ Nadine

mitt i bingolotto.

japp, man blir ju så sjukt less när man sitter och ska spela bingolotto en hel kväll. Speciellt när man sitter och väntar på roligare saker. Just nu vill jag att jasmine, Simon & Albin ska komma hit så att vi kan klä färdigt granen, chilla lite, gå och lägga oss och vakna och få våra morrongåvor! :D som alltid :)

Ja, nu har det gått ca 3 timmar av bingolotto och jag oooorkar inte mer, kan inte fjärde bingon komma nu så att vi kan byta kanal? Vi vinner ju ändå inget, var oerhört nära på att vinna 10 000 kronor inredning, MEN det kom B 02 istället för B 04 som jag behövde, blev lite ledsen. Mamma vann istället 100 kronor HAHA, vilken stjärnvinst. Men alltid roligt att vinna :)

Nu ska jag stänga lilla macbooken och softa med mamma och vinna lite caaash.
Haregött, haaj!


Bingolotto...

Jaa, att bingolotto kan vara så populärt. iofs var jag och mamma ute i ungefär sista sekunden, men vi letade på alla möjliga affärer i ånäset, våran sista chans var OKq8 & självklart hade dom två var till oss :D

Vi delar 50/50 på de vi vinner, morsan och jag :D

Nu ska vi göra pannkakor och sen ska vi baka gooodiiishhhhh som jag sa förut. Löngtar tills Jasmine kommer, då ska vi mysa :D

Dan före dopparedan.

oyes. Idag är det den dagen, dagen före julafton. En fullspäckad dag för mig och mamma. Vi ska börja med att åka till Lövånger, där ska vi gå på biblioteket, apoteket och en handla.

Efter det ska vi hem och påbörja baka på vårat julgodis, gud så gott :D under tiden vi gör det kommer Petra med hennes små puddingar, då ska vi äta pannkakor. Sen städa & äta middag. halv 8 ska vi göra som vi alltid gör, spela bingolotto. Och till sist, ikväll kommer jasmine, Simon och Albin, då ska vi klä granen och invänta julen.

Längtar sååå mycket tills imorgon, tror att det är den bästa dagen på året. Och självkart kommer vi att filma lite under kvällen som troligen kommer upp på bloggen redan imorgon. Så håll ut :D

PUSS PÅ ER.
/Nadine

Movietiiime!







Välkommen!! :D



Nadine & Jasmine Tehyrell :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0